Bedrijven, scholen en opleidingen

Bedrijven
BIL heeft 25 jaar ervaring in maatwerk voor bedrijven. We spelen voorstellingen op uw personeelsfeest of korte sketches tijdens een congres, animeren uw klantenevent of beursstand of creëren een actie op maat voor de lancering van uw nieuwe product. Ook opleidingen zijn mogelijk, van teambuildingsessies tot gerichte trainings. We zorgen telkens voor een unieke en originele aanpak op basis van uw briefing. In de kolom hiernaast ontdek je meer over de verschillende mogelijkheden.
Wienerberger 2014 Batibouw

Scholen
Sinds enkele jaren heeft de BIL zich toegelegd op het creëren van unieke en toegankelijke schoolvoorstellingen. We gebruiken onze jarenlange ervaring met improvisatietheater om dit gericht toe te passen op actuele leerplannen, thema’s en leerdoelen. Op dit moment kan je bij ons terecht voor twee schoolvoorstellingen. Toile Ciree is gericht op de tweede graad secundair, Ik Heb een Held Ontmoet… is ontwikkeld voor de laatste jaren van het lager onderwijs. Meer info over elk van deze voorstellingen via het keuzemenu hiernaast.
MINOLTA DIGITAL CAMERA

Opleidingen
De BIL speelt niet alleen voorstellingen, we leren de basis van improvisatie ook aan. Zowel bedrijven, organisaties als particulieren kunnen bij ons terecht. Wie nieuwsgierig is naar improvisatie kan zich inschrijven voor een van onze 4SessieWorkshops of voor het initiatiejaar van de driejarige ImproAcademy. Voor groepen (bedrijven, organisaties, leerlingen, leerkrachten,…) is het mogelijk om workshops op maat te geven. Die kunnen gaan van teambuildingsessies tot gerichte opleidingen, op maat ontwikkeld. Voor meer info: check de kolom links op deze pagina.

IMG_4717