fbpx

Voor scholen en bedrijven

Voor bedrijvenVoor scholen

Bedrijven

BIL heeft 30 jaar ervaring in maatwerk voor bedrijven. We spelen voorstellingen op uw personeelsfeest of korte sketches tijdens een congres, animeren uw klantenevent of beursstand, of creëren een actie op maat voor de lancering van uw nieuwe product.

Ook opleidingen zijn mogelijk, van teambuildingsessies tot gerichte trainings.

We zorgen telkens voor een unieke en originele aanpak op basis van uw briefing.

Ontdek hieronder meer over de diverse mogelijkheden.

Scholen

Sinds enkele jaren heeft de BIL zich toegelegd op het creëren van unieke en toegankelijke schoolvoorstellingen. We gebruiken onze jarenlange ervaring in improvisatietheater om dit gericht toe te passen op actuele leerplannen, thema’s en leerdoelen. Op dit moment kun je bij ons terecht voor twee schoolvoorstellingen.

Toile Ciree is een unieke interactieve voorstelling gericht op de tweede graad secundair die we al meer dan 150 keer speelden de afgelopen jaren.

Ik Heb een Held Ontmoet… is een monoloog met marionet over de Eerste Wereldoorlog, ontwikkeld voor de laatste jaren van het lager onderwijs.

Meer info over elk van deze voorstellingen vind je hieronder. 

Opleidingen

De BIL speelt niet alleen voorstellingen, we leren ook de basis van improviseren aan.

Bedrijven, organisaties en scholen kunnen hiervoor bij ons terecht.

Ben je als individu nieuwsgierig naar de kunst van het improviseren? Dan kun je je inschrijven voor een van onze 4SessieWorkshops of voor onze ImproAcademy.

Groepen kunnen bij ons terecht voor workshops op maat. Die kunnen gaan van teambuildingsessies tot gerichte opleidingen in sales, communicatie en ga zo maar verder.

Voor meer info over onze groepsworkshops op maat, kun je terecht op info@bil.be of bel ons op het nummer 0474 53 64 78.