Voor scholen en bedrijven

Voor bedrijvenVoor scholen

Bedrijven

BIL heeft 30 jaar ervaring in maatwerk voor bedrijven. We spelen voorstellingen op uw personeelsfeest of korte sketches tijdens een congres, animeren uw klantenevent of beursstand of creëren een actie op maat voor de lancering van uw nieuwe product.

Ook opleidingen zijn mogelijk, van teambuildingsessies tot gerichte trainings.

We zorgen telkens voor een unieke en originele aanpak op basis van uw briefing.

In de kolom hiernaast ontdek je meer over de verschillende mogelijkheden.

Scholen

Sinds enkele jaren heeft de BIL zich toegelegd op het creëren van unieke en toegankelijke schoolvoorstellingen. We gebruiken onze jarenlange ervaring met improvisatietheater om dit gericht toe te passen op actuele leerplannen, thema’s en leerdoelen. Op dit moment kan je bij ons terecht voor twee schoolvoorstellingen.

Toile Ciree is een unieke interactieve voorstelling gericht op de tweede graad secundair die we al meer dan 150 keer speelden de afgelopen jaren.

Ik Heb een Held Ontmoet… is een monoloog met marionet over de Eerste Wereldoorlog, ontwikkeld voor de laatste jaren van het lager onderwijs.

Meer info over elk van deze voorstellingen via het keuzemenu hiernaast.

Opleidingen

De BIL speelt niet alleen voorstellingen, we leren de basis van improvisatie ook aan.

Zowel bedrijven, organisaties als particulieren kunnen bij ons terecht.

Wie nieuwsgierig is naar improvisatie kan zich inschrijven voor een van onze 4SessieWorkshops of voor het initiatiejaar van de driejarige ImproAcademy.

Voor groepen (bedrijven, organisaties, leerlingen, leerkrachten,…) is het mogelijk om workshops op maat te geven. Die kunnen gaan van teambuildingsessies tot gerichte opleidingen, op maat ontwikkeld.

Voor meer info: check de kolom links op deze pagina.