WORKSHOPS EN TRAINING

Improvisatietechnieken als accepteren, associëren, positief zijn, luisteren, kijken, non-verbale communicatie,… zijn bijzonder waardevolle technieken. Ze kunnen ook perfect toegepast worden binnen de bedrijfswereld, in het onderwijs of voor elke groep van mensen die met elkaar samenwerken. De basis van onze manier van theatraal improviseren kunnen we doorgeven aan uw collega’s, in een werkvorm waar zowel leren als plezier centraal staan.

De BIL creëert voor uw bedrijf, organisatie of school een workshop op maat voor uw directie, managers, leerkrachten, leerlingen, bedienden, arbeiders, leden,…  In overleg met u bepalen we wat het doel van de workshop is en werken we een traject op maat uit. Dit kan gaan van een eenmalige workshop tot een meerdaagse opleiding met aangepaste follow-up.

De mogelijkheden voor workshops zijn heel uitgebreid. Een basisworkshop improvisatie is bijvoorbeeld ideaal als teambuildingsevent om de groepsdynamiek tussen uw collega’s te versterken, maar we kunnen ook op maat trainingen uitwerken rond bijvoorbeeld non-verbale communicatie, omgaan met verbale agressie, interviewtechnieken, presentatietechnieken, zelfvertrouwen,…. Vraag gerust naar de mogelijkheden op basis van uw noden.

Meer info over de mogelijkheden?

Bel coördinator Jeroen Van Dyck op 0474 53 64 78