Connectie Injectie

Het jaar 2020 zal de geschiedenisboeken ingaan als het jaar dat de wereld veranderde. Plots mochten we niet meer naar kantoor en werd telewerken de norm. Met alle bijhorende problemen: teamleden die zich niet meer geconnecteerd voelen met elkaar, oververmoeidheid door het vele online vergaderen, enzovoort. 

En nu, post-corona, tekent zich de trend af naar meer hybride werkvormen: een mix tussen thuis werken en op kantoor.

Maar hoe hou je nu je team bij elkaar in zo'n hybride systeem? En hoe zorg je dat je teamleden efficiënt blijven samenwerken?

Het antwoord is simpel: je team kan dit leren. 

Jij kan zorgen dat ze getraind worden. 

Het traject Connectie Injectie

Het traject bestaat uit drie sessies die elkaar opvolgen en op elkaar verder bouwen. Je kan er ook voor kiezen om slechts één of twee sessies te boeken. In samenspraak met jouw organisatie bekijken we welke sessies online worden georganiseerd en welke op een fysieke locatie.

Sessie 1 : Connectie

Op zoek naar verbinding

In deze sessie zetten we sterk in op het zoeken naar verbinding tussen de leden van jouw team. Op een speelse maar professionele manier leren ze elkaar beter kennen. Dit kan zowel offline als online. Tijdens deze sessie gaan je teamleden voornamelijk met elkaar praten.

Sessie 2: Teambuilding 

Workshop met improtechnieken

In deze tweede sessie gaan we verder dan praten. Je teamleden gaan vooral dingen doen. Aan de hand van improvisatietechnieken werken we rond teambuilding en groepscohesie. We reiken je team concrete tips 'n tricks aan. Hierbij bouwen we verder op sessie 1.

Sessie 3: Reflectie

Bedrijfstheater op maat

In sessie drie spelen onze acteurs een theaterstuk dat op maat is gemaakt van jouw bedrijf en de informatie die naar boven is gekomen tijdens de vorige sessies. Hier gaan je teamleden vooral kijken. De herkenbaarheid van het stuk houdt hen een spiegel voor, waardoor de leerlessen uit de vorige sessies in hun geheugen worden verankerd.


Meer informatie: 

Heleen Driesen - heleen@bil.be -  0486 87 99 00Connectie Injectie
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x