BIL Improvisatietheatermatch: De Beker Van Gent op 3 juni

De Beker van Gent

Improvisatietheatermatch met de vier ploegen van de BIL

Maak je klaar voor een ongezien spektakel! Want voor de voorlaatste match van het seizoen staan de vier bruisende ploegen van de Belgische Improvisatie Liga klaar om het podium te betreden. In een adembenemende strijd, verdeeld over drie intense delen waarin telkens twee teams elkaar uitdagen, zal de trotse winnaar gekroond worden met de felbegeerde 'Beker van Gent'.

En dat is nog niet alles! De winnaar zal op 10 juni de bloedstollende finale spelen in het uitverkochte Zuiderpershuis in Antwerpen, waar ze het zullen opnemen tegen de gevreesde rode ploeg. Zij hebben zich namelijk al verzekerd van een plek in de finale.

Bereid je voor op een avond vol epische momenten, waarbij de spanning tot ongekende hoogten stijgt. Elk moment doordrenkt van improvisatiekunst, humor en verrassingen. Dit spektakel kan je simpelweg niet missen!

 Zorg ervoor dat je erbij bent en koop op tijd je ticket, want de zaal zal gegarandeerd uitverkocht zijn. Wees onderdeel van deze historische gebeurtenis en laat je betoveren door de onnavolgbare magie van de Belgische Improvisatie Liga!

Koop nu je tickets

Lees hieronder meer over onze tarieven, het verloop van de avond en de bereikbaarheid van Theater Tinnenpot.

Zo verloopt een BIL match:

Je bent welkom in Theater Tinnenpot vanaf 19u. Drink gerust nog een drankje in de foyer.

Om 19u40 openen we de deuren van de zaal. Ons dj-duo Dimitri Vegan & Like Meat zorgt voor een hartelijke ontvangst.

Opgelet, de plaatsen zijn ongenummerd!

Om 20u start de match. 

Rond 21u15 is er een korte pauze.

Rond 22u30 is de match gedaan.


Adres & Bereikbaarheid

Theater Tinnenpot, Tinnenpotstraat 14, 9000 Gent.

Theater Tinnenpot bevindt zich in het centrum van Gent, vlakbij het Gravensteen. Opgelet: Dit is een LEZ-zone! Hier vind je meer informatie over de bereikbaarheid

Tarieven

Plustarief: €25 

Met dit tarief geef je de BIL een extra duwtje in de rug en steun je onze sociale tarieven. 

Standaard Tarief: €18

Dit tarief dekt de kosten van de voorstelling. Koop minstens 4 tickets en dan betaal je maar €15 per ticket. Voor de Kleine Finale en voor de Finale is het Standaard Tarief €20. Want dan maken we er een nòg groter spektakel van!

Groepstarief: €15

Bestel minstens 4 tickets van het "Standaard Tarief", en ontvang 17% korting. Zo kost elk ticket nog €15. Geef bij de check-out de code GROEPSKORTING in.

Reductietarieven Tarief: €12 - €4 

  • Jongerentarief -26 jaar / Studententarief: €12. Deze korting krijg je ook als je je ouder bent dan 26 jaar en een geldige studentenkaart kan voorleggen.
  • Magere Maand-tarief: €12. Valt de maand wat tegen? Kies dan het Magere Maand-tarief! Je hoeft geen bewijs voor te leggen om van dit tarief gebruik te maken. Wees er snel bij, de tickets aan dit tarief zijn beperkt!
  • Sociaal Tarief: €4. Heb je het wat minder breed? Kies dan dit tarief! Je hoeft geen bewijs voor te leggen om van dit tarief gebruik te maken. Wees er snel bij, de tickets aan dit tarief zijn beperkt!

Cultuurshock-cheques 

  • Voor middelbare scholieren vanaf 15 jaar.
  • 3 cheques voor €5.
  • Enkel te koop in de deelnemende scholen.
  • In te ruilen bij alle Antwerpse cultuurhuizen.
  • Reserveer je ticket viainfo@bil.be.
  • Meer informatie via deze link.
  • Niet geldig tijdens de finale op 10 juni.

Koop je tickets

BIL Improvisatietheatermatch: De Beker Van Gent op 3 juni
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x