BIL Match Blauw/Geel 27 mei

Improvisatietheatermatch Blauw / Geel

Op zaterdag 27 mei staat er een spannende wedstrijd op het programma tussen de blauwe en gele ploegen. Tijdens deze adembenemende improvisatiematch zullen de teams tegen elkaar strijden in een wedstrijd vol verrassingen en onverwachte wendingen. Beide teams hebben zich tot in de puntjes voorbereid. Het belooft een avond vol humor, verrassingen en onverwachte wendingen te worden.

Maar er is meer: de winnaar van deze match krijgt een felbegeerde plek in de finale van het toernooi. Dit jaar is de rode ploeg al zeker van een finaleplek, maar wie zal hen vergezellen op het podium? Dat is nog een groot raadsel.

De blauwe en gele ploegen zullen alles geven wat ze hebben om deze cruciale wedstrijd te winnen en een plek in de finale te bemachtigen. Wie zal er als overwinnaar uit de bus komen en de kans krijgen om te strijden om de felbegeerde titel van BIL kampioen? Of gaat de groene ploeg toch nog lopen met deze eer?

Zorg dat je erbij bent op zaterdag 27 mei om te ontdekken welke ploeg er met de overwinning vandoor gaat en zich plaatst voor de grote finale op 10 juni. Het wordt een avond die je niet wilt missen!

Wil je zeker zijn van een plekje op de eerste rij? Koop dan een VIP-ticket en krijg er een gratis drankje bovenop!

Koop nu je tickets

Lees hieronder meer over onze tarieven, het verloop van de avond en de bereikbaarheid van het Zuiderpershuis.

Zo verloopt een BIL match:

Je bent welkom in het Zuiderpershuis vanaf 19u. Drink gerust nog een drankje in de foyer. Je kan hier cash betalen of met Payconic.

Om 19u40 openen we de deuren van de zaal. Ons dj-duo Dimitri Vegan & Like Meat zorgt voor een hartelijke ontvangst.

Opgelet, de plaatsen zijn ongenummerd!

Om 20u start de match. 

Rond 21u15 is er een korte pauze.

Rond 22u30 is de match gedaan.


Adres & Bereikbaarheid

Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen

Het Zuiderpershuis ligt in een zone waar je niet meer gratis mag parkeren op straat behalve op zondag. Op minder dan 200m van de ingang bevindt zich de ondergrondse parking Q-Park Kooldok. Lees hier meer over de bereikbaarheid met de fiets of openbaar vervoer.

Tarieven

VIP Tarief: €28 (enkel in Antwerpen)

Wil je zeker zijn van een plekje op de eerste rij? Koop dan een VIP-ticket! Hiermee zit je gegarandeerd op de eerste rij. Dit tarief is enkel geldig in Antwerpen. Opgelet: tijdens de finale zijn er 2 eerste rijen want dan spelen we met 2 tribunes: de klassieke tribune plus een tweede tribune aan de kant van de scheidsrechters. Met het VIP-ticket heb je ook recht op een drankje. Toon gewoon je ticket aan de bar en vraag je drankje naar keuze.

Standaard Tarief: €18

Dit tarief dekt de kosten van de voorstelling. Koop minstens 4 tickets en dan betaal je maar €15 per ticket. Voor de Kleine Finale en voor de Finale is het Standaard Tarief €20. Want dan maken we er een nòg groter spektakel van!

Groepstarief: €15

Bestel minstens 4 tickets van het "Standaard Tarief", en ontvang 17% korting. Zo kost elk ticket nog €15. Geef bij de check-out de code GROEPSKORTING in.

Reductietarieven Tarief: €12 - €4 

  • Jongerentarief -26 jaar / Studententarief: €12. Deze korting krijg je ook als je je ouder bent dan 26 jaar en een geldige studentenkaart kan voorleggen.
  • Magere Maand-tarief: €12. Valt de maand wat tegen? Kies dan het Magere Maand-tarief! Je hoeft geen bewijs voor te leggen om van dit tarief gebruik te maken. Wees er snel bij, de tickets aan dit tarief zijn beperkt!
  • Sociaal Tarief: €4. Heb je het wat minder breed? Kies dan dit tarief! Je hoeft geen bewijs voor te leggen om van dit tarief gebruik te maken. Wees er snel bij, de tickets aan dit tarief zijn beperkt!

Cultuurshock-cheques 

  • Voor middelbare scholieren vanaf 15 jaar.
  • 3 cheques voor €5.
  • Enkel te koop in de deelnemende scholen.
  • In te ruilen bij alle Antwerpse cultuurhuizen.
  • Reserveer je ticket viainfo@bil.be.
  • Meer informatie via deze link.
  • Niet geldig tijdens de finale op 10 juni.

Koop je tickets

BIL Match Blauw/Geel 27 mei
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x