BIL Tickets voor de matchen

Koop hier je tickets voor de BIL Matchen 2022!

Alle matchen zullen doorgaan volgens de coronamaatregelen die op dat moment gelden. 

Deuren open om 19u, de match start om 20u

Lees hieronder meer over onze reductietarieven en de Cultuurshock-cheques. Koop je direct al tickets aan voor meerdere matchen? Dan bieden we je een seizoenskorting aan van 17% Deze geldt vanaf minstens vier standaard tickets, verspreid over 1 of meerdere matchen. Gebruik bij de check-out de code SEIZOENSKORTING.

Kies je optie: Ik heb geen voucher of cadeaubon / Ik heb een voucher / Ik heb een cadeaubon

Ik heb geen voucher of cadeaubon:


Ik heb een coronavoucher (waardebon):

Hou je vouchercode bij de hand, die staat op de voucher die je hebt ontvangen van Paylogic. Geef deze in nadat je je gekozen tickets in je winkelmandje hebt gelegd.
Het gaat hier enkel over de coronavoucher. Dit is de voucher die je hebt ontvangen als je begin 2020 hebt besloten je tickets voor 2020 om te zetten naar een voucher. 

Niet te verwarren met de cadeaubon!

Ik heb een cadeaubon:

Opgelet: verwar de cadeaubon van Dinnergift niet met de waardebon van Paylogic. Weet je niet wat voor bon je exact hebt? Contacteer dan Marie op marie@bil.be of 0474 53 64 78.


Zie je door de vouchers heen de cadeaubonnen niet meer? Contacteer dan Marie, zij zal uitzoeken of je een voucher of cadeaubon tegoed hebt! marie@bil.be - 0474 53 64 78


Tarieven voor de BIL-matchen:

Plustarief: €25

Met dit ticket steun je de BIL extra en help je ons nieuwe voorstellingen te ontwikkelen. Je zorgt er ook mee voor dat we onze reductietarieven kunnen aanbieden. En je krijgt er een gratis drankbon bovenop, waarmee je in het café van onze zaal mag drinken wat je maar wilt.

Standaard Tarief: €18

Dit tarief dekt de kosten van de voorstelling. Koop minstens 4 tickets en dan betaal je maar €15 per ticket.

Groepstarief: €15

Bestel minstens 4 tickets van het "Standaard Tarief", en ontvang 17% korting. Zo kost elk ticket nog €15.

Seizoenskorting: €15 per ticket

Koop je direct meer dan vier standaard tickets voor verschillende matchen? Geef dan bij de check-out de code SEIZOENSKORTING in. Zo krijg je 17% korting en betaal je per ticket nog €15.

Reductietarieven Tarief: €12 - €4 - €0

  • Jongerentarief -26 jaar / Studententarief: €12. Deze korting krijg je ook als je je ouder bent dan 26 jaar en een geldige studentenkaart kan voorleggen.
  • Magere Maand-tarief: €12. Valt de maand wat tegen? Kies dan het Magere Maand-tarief! Je hoeft geen bewijs voor te leggen voor dit tarief.
  • Kansentarief: €4. Zo krijgt iedereen de kans om een BIL match te zien. Je hoeft geen bewijs voor te leggen voor dit tarief. Opgelet: er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar aan dit tarief.
  • Verjaardagstarief €0 Verjaar je in de week van de match? Dan mag je gratis binnen! Je moet wel reserveren door dit ticket in je mandje te leggen en door het check-out proces te gaan.

Cultuurshock

  • Voor middelbare scholieren vanaf 15 jaar
  • 3 cheques voor €5
  • Enkel te koop in de deelnemende scholen.
  • In te ruilen bij alle Antwerpse cultuurhuizen.
  • Reserveer je ticket via info@bil.be.
  • Meer informatie via deze link.


BIL Tickets voor de matchen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x