BIL Tickets voor de matchen

Koop hier je tickets voor de BIL Matchen in 2023!

Deuren van het café gaan open om 19u, de match start om 20u. Vanaf 19u40 start ons dj duo DIMITRI VEGAN & LIKE MEAT de publieksopwarming en kan je de zaal in.

Lees hieronder meer over onze reductietarieven en de Cultuurshock-cheques

Koop je direct al tickets aan voor meerdere matchen? Dan bieden we je een seizoenskorting aan van 17%. Deze geldt vanaf minstens vier standaard tickets, verspreid over 1 of meerdere matchen. Zo kost een ticket nog slechts €15. Gebruik bij de check-out de code GROEPSKORTING.

Heb je een cadeaubon van Dinnergift? Mail dan naar marie@bil.be. Je kan de cadeaubon niet gebruiken via ons gebruikelijke betaalsysteem, maar Marie lost dit heel snel voor je op!Tarieven voor de BIL-matchen:

Plustarief: €25

Met dit ticket steun je de BIL extra en help je ons nieuwe voorstellingen te ontwikkelen. Je zorgt er ook mee voor dat we onze reductietarieven kunnen aanbieden. En je krijgt er een gratis drankbon bovenop, waarmee je in het café van onze zaal mag drinken wat je maar wilt.

Standaard Tarief: €18

Dit tarief dekt de kosten van de voorstelling. Koop minstens 4 tickets en dan betaal je maar €15 per ticket. Voor de Kleine Final en voor de Finale is het Standaard Tarief €20. Want dan maken we er een nòg groter spektakel van!

Groepstarief: €15

Bestel minstens 4 tickets van het "Standaard Tarief", en ontvang 17% korting. Zo kost elk ticket nog €15.

Reductietarieven Tarief: €12 - €4 - €0

  • Jongerentarief -26 jaar / Studententarief: €12. Deze korting krijg je ook als je je ouder bent dan 26 jaar en een geldige studentenkaart kan voorleggen.
  • Magere Maand-tarief: €12. Valt de maand wat tegen? Kies dan het Magere Maand-tarief! Je hoeft geen bewijs voor te leggen om van dit tarief gebruik te maken.
  • Sociaal Tarief: €4. Heb je het wat minder breed? Kies dan dit tarief! Je hoeft geen bewijs voor te leggen om van dit tarief gebruik te maken. Opgelet: er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar aan dit tarief.

Cultuurshock-cheques

  • Voor middelbare scholieren vanaf 15 jaar.
  • 3 cheques voor €5.
  • Enkel te koop in de deelnemende scholen.
  • In te ruilen bij alle Antwerpse cultuurhuizen.
  • Reserveer je ticket via info@bil.be.
  • Meer informatie via deze link.


BIL Tickets voor de matchen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x