Billie Tickets

Koop hier je BILLIE tickets! 

Kies je optie: Ik heb geen voucher of cadeaubon / Ik heb een voucher / Ik heb een cadeaubon

Ik heb geen voucher of cadeaubon:


Ik heb een voucher (waardebon):

Hou je vouchercode bij de hand, die staat op de voucher die je hebt ontvangen van Paylogic. Geef deze in nadat je je gekozen tickets in je winkelmandje hebt gelegd.
Het gaat hier enkel over de coronavoucher. Dit is de voucher die je hebt ontvangen als je begin 2020 hebt besloten je tickets voor 2020 om te zetten naar een voucher. 

Niet te verwarren met de cadeaubon!

Ik heb een cadeaubon:

Opgelet: verwar de cadeaubon van Dinnergift niet met de waardebon van Paylogic. Weet je niet wat voor bon je exact hebt? Contacteer dan Marie op marie@bil.be of 0474 53 64 78.


Zie je door de vouchers heen de cadeaubonnen niet meer? Contacteer dan Marie, zij zal uitzoeken of je een voucher of cadeaubon tegoed hebt! marie@bil.be - 0474 53 64.

Data

  • zaterdag 23/10: BILLIE @ Zuiderpershuis, Antwerpen, 20u
  • zondag 28/11: BILLIE @ Tinnenpot, Gent, 20u
  • zaterdag 11/12: BILLIE @ Zuiderpershuis, Antwerpen, 20uTarieven voor BILLIE:

Plustarief: €25

Met dit ticket steun je de BIL extra en help je ons nieuwe voorstellingen te ontwikkelen. Je zorgt er ook mee voor dat we onze reductietarieven kunnen aanbieden. En je krijgt er een gratis drankbon bovenop, waarmee je in het café van onze zaal mag drinken wat je maar wilt.

Standaard Tarief: €18

Dit tarief dekt de kosten van de voorstelling. Koop minstens 4 tickets en dan betaal je maar €15 per ticket.

Reductietarieven Tarief: €12 - €4 - €0

  • Jongerentarief -26 jaar / Studententarief: €12. Deze korting krijg je ook als je je ouder bent dan 26 jaar en een geldige studentenkaart kan voorleggen.
  • Magere Maand-tarief: €12. Valt de maand wat tegen? Kies dan het Magere Maand-tarief! Je hoeft geen bewijs voor te leggen voor dit tarief.
  • Kansentarief: €4. Zo krijgt iedereen de kans om BILLIE te zien. Je hoeft geen bewijs voor te leggen voor dit tarief. Opgelet: er zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar aan dit tarief.
  • Ik heet BILLIE-tarief: €0Als je BILLIE heet, mag je gratis binnen! Alle schrijfwijzen tellen. Je moet wel reserveren door dit ticket in je mandje te leggen en door het check-out proces te gaan.

Bekijk hier de eerste BILLIE show van 25 maart 2021

Waar Billie de CEO van een reclamebureau is.


Billie Tickets
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x