fbpx

Zomerkamp Improvisatie voor kinderen

Stuur je kinderen naar dit leuke kamp om hen spelenderwijs te leren improviseren. Want is spelen niet sowieso improviseren? De kinderen krijgen verschillende workshops waarin ze kennis maken met de theaterspelvorm improvisatie. Ze leren bijvoorbeeld hoe ze een thriller moeten spelen, of hoe ze met een sokpop een tof theater kunnen in elkaar steken.  Het kamp is fun maar ook pedagogisch onderbouwd. We focussen op leren samenwerken, omstandigheden accepteren en creativiteit stimuleren. We sluiten de week af met een spannende impro battle. Dit alles natuurlijk in een corona-proof omgeving. We hebben een gedetailleerd draaiboek uitgewerkt waarin we alle coronamaatregelen verwerken die verplicht zijn.

De begeleiders: Billers Tania Cnaepkens en Gregory Van Damme.

Tania is al 27 jaar speelster bij de BIL. Zij geeft ook les aan het derde jaar van onze Impro Academy en leidt hun toonmoment in goede banen. En ze geeft onze workshops ‘Impro voor de klas’.  Tania heeft haar eigen theatergroep voor kinderen en jongeren, Asjemenu, en heeft jarenlang zelf voor de klas gestaan als muzische coach. Ze is ook actrice. In betere handen kan je letterlijk niet vallen!

Gregory Van Damme studeerde woordkunst en drama. Na zijn studies begon hij met theater- en televisiewerk. Hij was o.a. te zien in Aspe, Thuis, Familie, Rox, Binnenstebuiten,… maar is vooral bekend van zijn rol in “Amika” als Gringo Van Den Broecke. Ook in het theater is hij regelmatig te zien, zo was hij te zien in Rooie Danny, Slisse & Cesar, Hikikomori Fever, Romeo & Julia, Over De Doden Niets Dan Goeds, Tiresias, Hotel Hallo, en andere. Zelf maakt hij ook voorstellingen, en is sinds 2015 actief bij de Belgische Improvisatie Liga als speler bij een BIL-ploeg en de schoolvoorstelling Toile Ciree.

Er wordt ook een animator voorzien.

 

Praktisch:

⭐ 10-14 augustus
⭐ 9u-16u
⭐ Twee leeftijdsgroepen: 10-12 en 13-16 jaar
⭐ 150€
⭐ Locatie: Scoutsterrein 50/37, Hofstadestraat 22, 2600 Berchem

Zoek je een impro-opleiding voor volwassenen?

De BIL geeft iedereen de kans om zelf kennis te maken met improvisatietechnieken.

Bekijk hier onze driejarige opleiding.

ImproAcademy