fbpx

WORKSHOPS

Leer zelf improviseren

Doorheen het jaar organiseert BIL ook workshops – voor beginners en gevorderden. Hieronder vind je alle info over de komende workshops.

Improvisatie voor beginners – 4Sessieworkshop

Deze workshop is bedoeld als introductie op de wondere wereld van het improvisatietheater. Je maakt er kennis met de basisregels en technieken, krijgt volop de kans om ze zelf uit te proberen en wordt op korte tijd volledig ondergedompeld in improvisatie. Deze workshop is ideaal als je eerst eens wilt aftasten wat impro nu precies inhoudt. Het is een perfecte opstap naar onze ImproAcademy (driejarige opleiding). We zorgen voor niet al te grote groepen en maken het toegankelijk: je hebt geen enkele voorkennis of ervaring nodig om deel te nemen.

Antwerpen – Juli & Aug 2020

Data

Vier avonden:

28/07 – 30/07 – 04/08 – 06/08

Locatie

De Zurenborger

Dageraadplaats 4

2018 Antwerpen

Uur

20.00u – 22.30u

Prijs

Standaard 100 euro Volzet
Leraar / Student 80 euro

 

Volzet

 

 

Nieuwe Data

Komen eraan

Data

Wil je graag dat we je op de hoogte houden wanneer er een nieuwe workshop voor beginners komt? Stuur dan een mailtje naar info@bil.be!

Improvisatieworkshops voor Gevorderen

Momenteel zijn er geen workshops voor gevorderden gepland. Graag op de hoogte blijven van toekomstige workshops voor gevorderden? Stuur dan een mailtje naar info@bil.be!

  ImproClass

  Improvisatieworkshop voor Leerkrachten

  Een basisworkshop ImproClass biedt een aantal technieken aan die zo in de klas kunnen toegepast worden. Verschillende thema’s komen aan bod: positief omgaan met moeilijke leerlingen, met meer zelfvertrouwen in de klas staan, spreekvaardigheid, non-verbale communicatie, cases bekijken waar leerlingen mee te maken krijgen, feedback geven …

   Deze workshop is steeds (inter)actief en wordt gegeven aan groepen van 8 tot 25 personen. De workshop wordt gegeven door Tania Cnaepkens. Deze rasechte Biller heeft zowel uitgebreide ervaring voor de klas, als ervaring als improvisatie-acteur. De perfecte combi dus om deze workshop te geven!
   Voorlopig zijn er geen data gepland. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Mail dan naar info@bil.be!
   Deze workshop kan je ook boeken op je school, bijvoorbeeld voor een pedagogische studiedag. Zin in? Mail dan naar info@bil.be

  Liever een uitgebreide opleiding?

  De BIL geeft iedereen de kans om zelf kennis te maken met improvisatietechnieken.

  Bekijk hier onze driejarige opleiding.

  ImproAcademy