fbpx

WORKSHOPS

Leer zelf improviseren

Doorheen het jaar organiseert BIL improvisatie workshops voor beginners en gevorderden. Hieronder vind je alle info over de komende workshops.

Improvisatie voor beginners

4 Sessies

Online Workshop

Deze workshop is bedoeld als introductie op de wondere wereld van het improvisatietheater. Je maakt er kennis met de basisregels en technieken, krijgt volop de kans om ze zelf uit te proberen en wordt op korte tijd volledig ondergedompeld in improvisatie. Deze workshop is ideaal als je eerst eens wilt aftasten wat impro nu precies inhoudt. Het is een perfecte opstap naar onze ImproAcademy (driejarige opleiding). We zorgen voor niet al te grote groepen en maken het toegankelijk: je hebt geen enkele voorkennis of ervaring nodig om deel te nemen.

Data

De Beginnersworkhop wordt dit najaar 1 keer georganiseerd.

Vier zaterdagen:

21/11 – 28/11 – 05/12 – 12/12

16u00 – 18u00

Prijs

Standaard Prijs: 100€

Student of Leraar: 80€

Locatie

Deze workshop gaat online door. Na je inschrijving ontvang je alle informatie via e-mail.

ImproClass

Improvisatieworkshop voor Leerkrachten

Een basisworkshop ImproClass biedt een aantal technieken aan die zo in de klas kunnen toegepast worden. Verschillende thema’s komen aan bod: positief omgaan met moeilijke leerlingen, met meer zelfvertrouwen in de klas staan, spreekvaardigheid, non-verbale communicatie, cases bekijken waar leerlingen mee te maken krijgen, feedback geven …

    Deze workshop is steeds (inter)actief en wordt gegeven aan groepen van 8 tot 25 personen. De workshop wordt gegeven door Tania Cnaepkens. Deze rasechte Biller heeft zowel uitgebreide ervaring voor de klas, als ervaring als improvisatie-acteur. De perfecte combi dus om deze workshop te geven!
    Voorlopig zijn er geen data gepland. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Mail dan naar info@bil.be!
    Deze workshop kan je ook boeken op je school, bijvoorbeeld voor een pedagogische studiedag. Zin in? Mail dan naar info@bil.be

Liever een uitgebreide opleiding?

De BIL geeft iedereen de kans om zelf kennis te maken met improvisatietechnieken.

Bekijk hier onze driejarige opleiding.

ImproAcademy