MASTER CLASSES IMPROVISATIE

We hebben een aantal Master Classes ontwikkeld, die we helaas door Miss Rona hebben moeten uitstellen. Ze zijn nog niet herpland, maar hieronder lees je alvast wat er in de toekomst op het programma staat. Heb je interesse? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Master Class Improvisatie: Blijf uit mijn bubbel!

met Floris Lefever, speler bij de BIL

Corona heeft ons geleerd dat het niet altijd goed is om dicht bij elkaar te staan. Dat is een grote aanpassing. Want in veel improvisatiescènes staan wij als spelers altijd vlak naast elkaar. Maar op zich is dat niet nodig. Je hoeft elkaar niet aan te raken, te kussen, te bepotelen om te tonen dat je verliefd, bang, of blij bent. Dat kan ook vanop een afstand.

Master Class Improvisatie: Haal het uiterste uit je muzikant.

met Ingmar Dasseville, pianist bij de BIL

Hoe ga je om met een muzikant in een improvisatietheater-voorstelling? Laat je die in een hoekje zijn gang gaan of gebruik je hem/haar als een extra speler in de scène? In deze workshop leer je hoe je die m/v/x aan de zijkant van het podium ten volle benut.

De data van deze master classes zijn nog niet bekend gemaakt. Hou onze media in de gaten of stuur ons een mailtje zodat we je op de hoogte kunnen houden van de data.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
MASTER CLASSES IMPROVISATIE
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x