fbpx

Online Improvisatiecursus met Tania

Je ziet elkaar niet, je zit voor een scherm… beperkend? Ja. Maar dit opent ook mogelijkheden. Online impro verscherpt je luistertechnieken en concentratieskills en dwingt je meer te focussen op o.a. verhaallijnen. Deze cursus is ontwikkeld om op een speelse manier te connecteren met elkaar, ondanks (of dankzij?) het scherm tussen de deelnemers. Laat je twee uurtjes meevoeren door deze straffe impromadam met massa’s ervaring!

De lesgeefster: Tania Cnaepkens

 

Tania is al 27 jaar speelster bij de BIL. Zij geeft ook les aan het derde jaar van onze Impro Academy en leidt hun toonmoment in goede banen. En ze geeft onze workshops ‘Impro voor de klas’.  Tania heeft haar eigen theatergroep voor kinderen en jongeren, Asjemenu, en heeft jarenlang zelf voor de klas gestaan als muzische coach. Ze is ook actrice. In betere handen kan je letterlijk niet vallen!

 

Kies je datum:

11/06 of 25/06

⭐Kies je datum: Donderdag 11 juni of donderdag 25 juni
⭐20u-22u
⭐Maximum 14 deelnemers
⭐11€
⭐De workshop wordt gegeven via een online platform. Na je inschrijving ontvang je een e-mail met instructies om in te loggen.

Extra informatie

Voorwaarde voor deelname: Je hebt minstens een jaar impro of +/- 10 lessen gevolgd en hebt dus een basiskennis over improvisatietheater.

Wil je een tegoedbon (voucher) of cadeaubon gebruiken? Dat kan helaas nog niet. Onze partner Paylogic is nog niet klaar om vouchers uit te sturen. Onze excuses daarvoor.

Volzet? Is de cursus volzet en kan je je niet meer inschrijven? Stuur dan een mailtje naar info@bil.be, dan zetten we je op de wachtlijst voor de volgende workshop.

Liever een uitgebreide opleiding?

De BIL geeft iedereen de kans om zelf kennis te maken met improvisatietechnieken.

Bekijk hier onze driejarige opleiding.

ImproAcademy