fbpx

Aanbod voorjaar 2021

De BIL organiseert doorheen het jaar een aantal workshops improvisatie voor beginners, aangevuld met workshops en master classes voor spelers met meer ervaring.

Voorlopig zijn alleen de data voor de online workshops improvisatie voor beginners al bekend. In januari maken we de rest van het aanbod bekend. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Stuur dan een e-mail naar marie@bil.be.

Workshop Improvisatie voor beginners

Online

Deze workshop improvisatie voor beginners is bedoeld als introductie op de wondere wereld van het improvisatietheater. Je maakt er kennis met de basisregels en technieken van impro, krijgt volop de kans om ze zelf uit te proberen en wordt op korte tijd volledig ondergedompeld in improvisatie. Deze workshop is ideaal als je eerst eens wilt aftasten wat impro nu precies inhoudt. Het is een perfecte opstap naar onze ImproAcademy (driejarige opleiding). Je hebt geen enkele voorkennis of ervaring nodig om deel te nemen.

Deze workshop gaat online door gedurende vier sessies van telkens twee uur. Onze lesgevers hebben de beginnersworkshops herwerkt zodat ze optimaal zijn aangepast aan een digitale omgeving. 

Data

De workshop improvisatie voor beginners wordt voorjaar 2021 enkele keren georganiseerd.

Dit zijn de data:

Reeks 1:

Zaterdagen van 16u tot 18u

30/01 – 06/02 – 13/02 – 20/02

Reeks 2:

Zaterdagen van 16u tot 18u

27/02 – 06/03 – 13/03 – 20/03

Reeks 3: 

Dinsdagen van 20u tot 22u

02-09-16-23/02

Prijs

Standaard Prijs: 100€

Student of Leraar: 80€

Locatie

Deze workshop gaat online door. Na je inschrijving ontvang je alle informatie via e-mail.

Liever een uitgebreide opleiding?

De BIL geeft iedereen de kans om zelf kennis te maken met improvisatietechnieken.

Bekijk hier onze driejarige opleiding.

ImproAcademy