fbpx

Al onze matchen zijn afgelast tot en met juni 2020. We zijn druk bezig met het plannen van ons volgende seizoen! Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten voor kinderen? Stuur dan een e-mail naar marie@bil.be!

Deze interactieve voorstellingen voor kinderen tussen de 8 en de 14 jaar staan garant voor een namiddag plezier! Stuur je kinderen eerst naar de workshop, waar ze op een toffe manier de beginselen van improvisatie leren. Kijk daarna samen naar de BIL FOR KIDS match. Maar pas op… de kinderen van de workshop zouden wel eens in de patinoir kunnen geroepen worden!

DATA

Hou onze social media in de gaten, de data voor de KIDS matchen en andere KIDS activiteiten worden bekend gemaakt van zodra ze geboekt zijn.

BIL FOR KIDS

BIL 4 Kids is back, voor avontuurlijke kids tussen 8 en 14 jaar! 

11-13u: KIDS-WORKSHOP: De kinderen leren de basis van improviseren door middel van leuke spelletjes. De workshop wordt gegeven door BIL acteurs die ervaring hebben in het animeren van kinderen.

15u: KIDS MATCH: de Kids Match is een match gespeeld voor kinderen door onze eigenste BIL acteurs! De kinderen van de workshop kunnen mogelijk in de patinoir geroepen worden om 1 of meerdere scènes mee te spelen, maar spelen zeker niet de hele match mee. 

Bekijk hier de Algemene Voorwaarden indien u een ticket heeft gekocht voor een evenement van de BIL in maart, april, mei of juni 2020 en u wenst de waarde van dit ticket om te zetten in een voucher, (gedeeltelijk) te doneren of terug te vorderen.