fbpx

De Belgische Improvisatie Liga speelt al 30 jaar improvisatietheater-matchen. Voor het eerst in onze geschiedenis sluiten we door overmacht letterlijk de deuren. Onze matchen zijn afgelast. We weten nog niet tot wanneer, maar begin juni eindigt ons seizoen sowieso. We verzorgen voorlopig ook geen animaties, workshops, improsessies en schoolvoorstellingen. We hebben dus geen inkomsten.

Niet alleen wij hebben het lastig, ook onze vele partners beleven een moeilijke periode. We denken aan: onze acteurs, freelancers, geluids,- en lichttechniekers, roadies, patinoire-opbouwers, werknemers en locaties van matchen en workshops (Zuiderpershuis, Theater Tinnenpot, GC De Melkerij, De Zurenborger, De Nieuwe Vrede).

Steun ons!

Door NU een cadeaubon te kopen, help je ons om deze moeilijke periode te overbruggen. Met jouw bijdrage kunnen wij (een stuk van) ons personeel in dienst houden en ons volgende seizoen voorbereiden. Met jouw bijdrage kunnen wij onze partners werk bezorgen. Met jouw bijdrage zorgen we ervoor dat de BIL er volgend seizoen weer staat. En dan zullen er ongetwijfeld heel wat corona-grapjes heen en weer vliegen in de patinoire!

Waarvoor kan je je cadeaubon gebruiken?

Je kan je cadeaubon gebruiken voor al onze activiteiten, van zodra ze weer hervatten. Wanneer dat is, kunnen we nu helaas nog niet zeggen. Maar we houden je op de hoogte! De bon is een jaar geldig vanop de dag van aankoop, voor de volgende activiteiten:

– alle BIL matchen

– korte impro-workshops

– onze langlopende Impro Academy-opleiding

– merchandising (tote bags & drinkbussen)

Wil je je cadeaubon gebruiken?

 Contacteer ons dan op info@bil.be of op 0474 53 64 78 en we helpen je verder.

Bedankt DinnerGift!

Wij zijn onze partner DinnerGift ontzettend dankbaar. Dit is een online platform dat normaalgezien cadeaubonnen verkoopt voor restaurants. Zij hebben hun platform opengesteld voor alle bedrijven, zolang de lockdown duurt, zonder kosten. Bedankt DinnerGift! Dikke kus van de BIL!

Bedankt Dinner Gift