fbpx

Telewerken: maak de connectie!

2020 zal de geschiedenis ingaan als het jaar dat Corona de wereld overnam. Onze manier van leven en werken veranderde. Plots mochten we niet meer naar kantoor. Telewerken werd de norm. Met alle bijhorende problemen: teamleden die zich niet meer geconnecteerd voelen met elkaar, oververmoeidheid door de vele online vergaderingen, etc. En ook al mag er langzamerhand weer meer en meer op kantoor gewerkt worden, er tekent zich een trend af naar meer hybride werkvormen. Een mix dus tussen thuis werken en op kantoor.

Maar hoe hou je nu je team bij elkaar in zo’n systeem, en hoe zorg je dat ze efficiënt blijven samenwerken?

Het antwoord is simpel: je team kan dit leren. Jij kan zorgen dat ze getraind worden. Door het traject “Connectie Injectie” van de Belgische Improvisatie Liga in te zetten.

Connectie Injectie

Het traject bestaat uit drie sessies die elkaar opvolgen. Deze zijn speciaal ontworpen om je doel maximaal te bereiken: meer verbondenheid binnen je telewerkende team.

Je kan er ook voor kiezen om slechts één of twee sessies te boeken.  In samenspraak met jouw organisatie bekijken we welke sessies online aangeboden worden en welke offline.

Sessie 1: Connectie

Op zoek naar verbinding

In deze sessie zetten we sterk in op het zoeken naar verbinding tussen de leden van jouw team. Op een speelse maar professionele manier leren ze elkaar beter kennen. Dit kan zowel online en offline.  Aan de hand van verschillende werkvormen en  methodieken rond connecteren nemen we je teamleden mee op een gezamenlijke zoektocht naar verbinding. Deze sessie gaan je teamleden voornamelijk met elkaar praten.

Duur: Minimaal 60 minuten

Prijs: Te boeken vanaf €525

Inbegrepen: 1 workshop docent

Sessie 2:  Teambuilding

Workshop met impro-technieken

In deze tweede sessie gaan we verder dan praten en stellen we op maat een workshop samen waarbij je teamleden vooral gaan doen. Aan de hand van improvisatietechnieken werken we rond teambuilding en groepscohesie. We reiken je team ook concrete tips & tricks aan die zinvol zijn bij het online werken en creëren van een gevoel van verbondenheid. We halen hiervoor inspiratie uit sessie één. 

Duur: 90 minuten

Prijs: Te boeken vanaf €795

Inbegrepen: 1 workshop docent

Sessie 3: Reflectie

Bedrijfstheater op maat

In sessie drie spelen twee acteurs een improvisatietheaterstuk dat op maat is gemaakt voor jouw team. In deze sessie gaat je team voornamelijk kijken. De zaken die aan bod zijn gekomen in de eerste twee sessies worden verwerkt in het stuk. Dit zorgt voor de nodige herkenbaarheid, overgoten met een flinke scheut humor. Het theater kan ook apart geboekt worden. Dan gebeurt de voorbereiding door een aantal gesprekken.

Duur: In overleg

Prijs: Te boeken vanaf €2195

Inbegrepen: Drie acteurs & 1 pianist

Vraag meer info aan!

Als je meer info wilt, of Connectie Injectie wenst te boeken, contacteer dan Jeroen Van Dyck via jeroen@bil.be of 0479 32 02 66. Heb je liever dat wij jou contacteren? Vul dan onderstaand formulier in!

  Je voornaam:

  Je naam:

  Je e-mailadres:

  Je telefoonnummer:

  Je bedrijfsnaam:

  Je functie:

  Je bericht:

  Meer info

  Jeroen@bil.be

  0479 32 02 66