Wie is wie in een BIL match

Aan een BIL-match werken heel wat mensen mee. Ontdek hier: de spelers van elke ploeg, de scheidsrechters en hun assistenten, de ceremoniemeester, de BIL-coach, onze huispianist en onze DJ's en MC's.

De gele ploeg

De gele ploeg staat onder leiding van ploegleider Filip (niet op de foto). De andere teamleden zijn (van links naar rechts): Sascha Reunes, Johan Bolsens, David Vennix en Dave Nauwelaerts, Céline Rosseel (niet op de foto).

De groene ploeg

De groene ploeg staat onder leiding van ploegleider Rishi. De andere leden zijn (van links naar rechts, bovenaan): Rishi Panchasara, Jeroen Maris, Ivan Verhaert. Onderaan: Anneleen Aerts, Wout Van Ginhoven, Kathleen Verdoodt.

De blauwe ploeg

De blauwe ploeg staat onder leiding van ploegleider Tania. De andere teamleden zijn (van links naar rechts): Tania Cnaepkens, Peter Vanwyck, Dempsey Hendrickx, Thomas Lauwers en Ann Claes. Niet op de foto: Gregory Vandamme.

De rode ploeg

De rode ploeg staat onder leiding van ploegleider Tits. De andere teamleden zijn (van links naar rechts): Quinten Friederichs, Charlotte Van Mol, Tom De Rons, Tits Vandueren, Robbe Boons. Wel op de foto maar niet in de ploeg: Floris (geknield).

Staffleden

Scheidsrechters: Pat. Noir (uiterst links), P. Just (tweede van rechts), Pierre Lamort (niet op de foto), Black Benny (niet op de foto).
Assistenten: G. Genau (tweede van links), Beau Fort (uiterst rechts), Babitsjka, Kat Geleyck (niet op de foto)

Ceremoniemeester

De enige echte Max La Menace!

Pianist

De vaste pianist voor de BIL matchen is Ingmar Dasseville (foto). Pieter Smout begeleidt de shows van de belofteploeg. Verder kunnen we rekenen op invallers Raf Piaf (jarenlang pianist van de matchen geweest) en Tom Tollenaere.

Coach van de spelers

De spelers worden getraind door een hoofdcoach, die ook de hulp van hulpcoaches kan inroepen. De hoofdcoach van de BIL matchen is Sophie Van den Eynden.

DJ's en MC's

Sinds 2022 heeft de BIL haar eigen dj's en mc's. DJ's: Tom De Rons en Filip Vekemans. MC's: Jeroen Maris, Kjell Olieslagers en Jeron Dewulf. Zij zullen vòòr en na de match vrolijke beats op je loslaten.

Wie is wie in een BIL match
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x