Aanbod voor scholen:
Toile Ciree

Schoolvoorstelling voor de tweede graad secundair onderwijs.

De Belgische Improvisatie Liga heeft een schoolvoorstelling ontwikkeld voor de tweede graad secundair onderwijs, Toile Ciree. Deze interactieve voorstelling is gebaseerd op improvisatietechnieken en is ondertussen al meer dan 150 keer gespeeld. De voorstelling kan in elke setting gespeeld worden: een turnzaal, theaterzaal, refter, … 

Vragen?
Stuur een mailtje naar veronique@bil.be
of bel ons op 0474 53 64 78

Leerdoelen Nederlands
Toile Ciree werd gemaakt in samenwerking met leerkrachten Nederlands en is gebaseerd op de leerlijn literatuur uit het leerplan. Protagonisten en antihelden, vertelstandpunten, perspectief in tijd en ruimte: het komt allemaal aan bod in deze voorstelling.
Een bijhorende lesmap geeft verdieping.

Interactief en verbindend
Toile Ciree maakt gebruik van de beproefde technieken van improvisatie: luisteren, accepteren en verbinden. De suggesties van het jonge publiek maken elke opvoering tot een spontane en unieke ervaring.

Praktisch
Als leerkracht of onderwijscoördinator kan je deze voorstelling het hele jaar door boeken. Onze acteurs spelen op locatie in jouw school. Duur van de opvoering: +- 1 uur. Minimale technische vereisten.

“Alle elementen die zo belangrijk zijn om een verhaal te maken, worden hier eigenlijk heel goed uitgediept op een manier die vrij vanzelfsprekend is voor de leerlingen. Ik denk dat ze het veel beter op die manier begrijpen, dan dat ze het moeten instuderen.

Een leerkracht Nederlands

Offerte of meer informatie aanvragen

Wil je de Belgische Improvisatie Liga graag contacteren voor een animatie, optreden of workshop? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even op!

Heb je een vraag over ons aanbod?
Neem contact op met Véronique!

veronique@bil.be

of

0474 53 64 78