fbpx

Workshops en opleidingen voor bedrijven

Bedrijfsgerichte opleidingen en leertrajecten
• Professioneel docententeam met diverse expertise
Van kortere workshops tot dagopleidingen of meerdaagse cursussen
Voor groepen tot max. 20 personen

Vragen?
Stuur een mailtje naar veronique@bil.be
of bel ons op 0474 53 64 78

Assertiviteitstraining voor Bedrijven

Transformeer de communicatie binnen uw organisatie met onze assertiviteitstraining voor bedrijven. Ontdek hoe de Belgische Improvisatie Liga uw team kan empoweren en bijdragen aan een krachtige werkomgeving.

Boost je creativiteit met improvisatietheater

Tijd om je creativiteit te laten stromen en de grenzen van je verbeelding op te zoeken! Met een scala aan tips en tricks vanuit het improvisatietheater gaan we voor een avontuur vol verrassingen, humor en misschien zelfs een beetje chaos. Een leerrijke workshop die je helpt om de hoeken van de box te verkennen.

Improviseer je weg naar betere communicatie

Positief en open communiceren is niet altijd een ‘eitje’ op de werkvloer.
Dé bouwstenen van improvisatie: vertrouwen, accepteren, connecteren en flexibel denken. In deze workshop ontginnen we nieuwe (of vergeten) vaardigheden om aandachtiger te luisteren, beter samen te werken en meer te halen uit de positieve kracht van een team

Werken met weerstand

Een boze klant of misnoegde collega heeft soms weinig boodschap aan rationele argumenten. Hoe buig je een negatief gevoel om naar een positieve reflex? Hoe ga je om met weerstand? In deze workshop experimenteren we met nieuwe kaders en perspectieven voor probleemoplossing. Vanuit een open houding zoeken we naar begrip en potentieel. We beginnen waar de verandering start: bij jezelf!

De kunst van feedback geven

Hoe geef je feedback die écht binnenkomt? Hoe benoem je werkpunten constructief? Hoe reageer je op gevoelens van afwijzing? Door middel van gerichte technieken en spelvormen maken we deelnemers comfortabel en meer zelfzeker in het geven (en ontvangen) van feedback.

Leiderschap in actie: entrepreneurship in jouw organisatie

Effectief handelen, beslissen én daarbij ook nog eens inspireren: in deze cursus onderzoeken we wat authentiek en gedurfd leiderschap inhoudt.
We stimuleren het ondernemend denken van deelnemers en oefenen de creatieve spieren. Het einddoel: de samenwerkingscultuur en het ondernemerschap in de organisatie vergroten.

Presenteren met flair

Wat heeft een presentatie nodig om te boeien? Hoe maak je verbinding met een publiek en blijf je authentiek? Wat zorgt ervoor dat een boodschap landt? In laagdrempelige oefeningen reiken we inzichten en handvaten aan om jouw presentatie levendiger maken. Je krijgt de kans om jouw unieke presentatiestijl uit te proberen en bij te vijlen.

Op maat

Onze docenten hebben ruime ervaring in verschillende vakgebieden. Op jouw vraag werken wij met plezier een aanbod op maat uit.  Ook langere trajecten zijn mogelijk.

Duik verder in ons
Aanbod voor bedrijven

Acts en Presentaties

  • Professioneel acteerwerk en sprekers
  • Een ruime poule aan acteurs voor elk soort opdracht
  • Casting, formule en prijsvoorstel op maat van jouw event

Voorstellingen

  • Bedrijfstheater met de puntjes op de i(mpro)
  • Van ‘puur voor de fun’ tot educatief en inspirerend
  • Teams van 3 tot 6 spelers, speelduur van 30 minuten tot avondvullend

Workshops en Opleidingen

  • Bedrijfsgerichte opleidingen en leertrajecten
  • Professioneel docententeam met diverse expertise
  • Van korte workshops tot dagopleidingen of meerdaagse cursussen

Meer dan 200 klanten vertrouwen ons voor onze creativiteit!

Offerte of meer informatie aanvragen

Wil je de Belgische Improvisatie Liga graag contacteren voor een animatie, optreden of workshop? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even op!

Heb je een vraag over ons aanbod?
Neem contact op met Véronique!

veronique@bil.be

of

0474 53 64 78