Over BIL

AUDITIES

seizoen 2018-2019

 De Belgische Improvisatie Liga houdt audities

Wij zoeken ras-echte acteurs (m/v) met improvisatieervaring en interesse in onze Match-format.

Praktisch:

  • Auditieworkshop op zondag 9 september van 10 tot 17u te Antwerpen

Bij ons krijgen acteurs speelkansen, trainingen en de gelegenheid om improvisatietheater op een andere manier te beleven binnen een organisatie die volgend jaar zijn 30ste verjaardag zal vieren. Het zal een boeiend seizoen worden!

Wil je erbij zijn? Stuur een mail met Artistieke CV en foto naar info@bil.be.

 

Sinds 1989 speelt de Belgische Improvisatie Liga improvisatietheater in een uniek Canadees concept! Deze geïmproviseerde kruisbestuiving tussen theater en sportwedstrijden staat dan ook elke keer garant voor onuitgegeven hilarische avonden.

De Belgische Improvisatie Liga is een hele grote groep mensen die gebeten zijn door de impro-microbe.
Spelers, staffleden, coach, artistieke raad, raad van bestuur,… allemaal samen zorgen we er voor dat we improvisatietheater van de bovenste plank brengen in heel Vlaanderen.

Daarnaast kan je bij BIL terecht als bedrijf, school of andere organisatie voor improvisatie op maat: improsessies op maat, schoolvoorstellingen, workshops, animatie tijdens uw feest of op uw beurs,… er is heel veel mogelijk.

Wie is de BIL?

Raad van Bestuur

Onze Raad van Bestuur bestaat uit BIL-oudgedienden, spelers en leden van de staff. De Raad van Bestuur zet de lijnen uit voor de werking van de organisatie en neemt alle beslissingen die nodig zijn om de BIL te laten draaien.

De huidige leden van de Raad van Bestuur:

Max La Menace (voorzitter), Ghislain Belmans (Penningmeester), Ann Claes (secretaris), Frank De Block, Dimitri Delsard, Rishi Panchasara, Dave Nauwelaerts, Bart Van Tigchelt

Artistieke Raad

De Artistieke Raad is het artistieke hart van de BIL. Hier wordt alles gepland i.v.m. trainingen, Academy, matchen, workshops, opleidingen,… De Artistieke Raad zorgt er samen met onze hoofdcoach voor dat de BIL altijd betere voorstellingen kan spelen.

De huidige leden van de Artistieke Raad:

Dave Nauwelaerts (voorzitter), Dimitri Delsard, Tania Cnaepkens, Floris Lefever, Filip Witters, Jeron Dewulf (coach)

Heb je een vraag voor de Raad van Bestuur of de Artistieke Raad van de BIL? Mail ons op info@bil.be of bel naar onze coördinator Jeroen Van Dyck op 0474 53 64 78.