fbpx

Welkom bij de Belgische Improvisatie Liga – Uw Bron van Vlaams en Belgisch Acteertalent

Op zoek naar het crème de la crème van Vlaamse of Belgische acteurs voor uw volgende project? Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een theatrale productie, of film en televisie, de Belgische Improvisatie Liga heeft een schat aan talent om uit te kiezen

Vragen?
Stuur een mailtje naar veronique@bil.be
of bel ons op 0474 53 64 78

Ons Aanbod

Onze lijst van Vlaamse acteurs bevat zowel gevestigde namen als opkomende sterren uit Antwerpen, Gent, en de bredere Vlaamse regio. Van bekende Vlaamse actrices tot mannelijke acteurs met een unieke flair – we hebben ze allemaal.

Vlaamse Mannelijke Acteurs

Voor diegene die op zoek zijn naar charismatische en veelzijdige mannelijke acteurs, bieden wij een uitgebreide lijst met talent uit Antwerpen en ver daarbuiten. Onze acteurs zijn bedreven in zowel de Vlaamse als de internationale scene en staan klaar om uw productie naar een hoger niveau te tillen.

Bekende Vlaamse Actrices en Acteurs

Ontdek ons portfolio van bekende Vlaamse actrices en acteurs die reeds hun sporen hebben verdiend. Hun expertise en aanwezigheid zijn een gegarandeerde aanwinst voor elke rol.

Aankomend Talent

Bent u op zoek naar fris en opkomend talent? Onze jonge Vlaamse acteurs en actrices zijn energiek, getalenteerd en klaar om de uitdaging aan te gaan. Wij hebben een speciale sectie gewijd aan deze jonge sterren, inclusief die met unieke eigenschappen zoals een kenmerkende baard!

Evenementen en Bedrijfsoplossingen

Onze acteurs zijn ook beschikbaar voor bedrijfsevenementen, trainingen en workshops. Zij kunnen uw evenement een creatieve impuls geven met improvisatietheater dat speciaal is aangepast aan uw behoeften.

Werk met Ons

Bent u op zoek naar specifiek talent? Onze castingdiensten kunnen u helpen de perfecte match te vinden voor uw productie. Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken.

Ontdek Meer

Blader door onze website om meer te weten te komen over onze acteurs en hun werk. Van Studio 100 acteurs in Antwerpen tot de lijst van Vlaamse actrices, wij bieden een uitgebreide kijk op het talent dat wij vertegenwoordigen.

Duik verder in ons
Aanbod voor bedrijven

Acts en Presentaties

  • Professioneel acteerwerk en sprekers
  • Een ruime poule aan acteurs voor elk soort opdracht
  • Casting, formule en prijsvoorstel op maat van jouw event

Voorstellingen

  • Bedrijfstheater met de puntjes op de i(mpro)
  • Van ‘puur voor de fun’ tot educatief en inspirerend
  • Teams van 3 tot 6 spelers, speelduur van 30 minuten tot avondvullend

Workshops en Opleidingen

  • Bedrijfsgerichte opleidingen en leertrajecten
  • Professioneel docententeam met diverse expertise
  • Van korte workshops tot dagopleidingen of meerdaagse cursussen

Meer dan 200 klanten vertrouwen ons voor onze creativiteit!

Offerte of meer informatie aanvragen

Wil je de Belgische Improvisatie Liga graag contacteren voor een animatie, optreden of workshop? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even op!

Heb je een vraag over ons aanbod?
Neem contact op met Véronique!

veronique@bil.be

of

0474 53 64 78