fbpx

Teambuilding voor bedrijven met improvisatietheater

Welkom bij de Belgische Improvisatie Liga, dé expert op het gebied van improvisatietheater en teambuilding voor bedrijven. Onze unieke aanpak combineert de kracht van improvisatie met de voordelen van teambuilding, om uw team naar een hoger niveau van samenwerking, communicatie en creativiteit te brengen.

Vragen?
Stuur een mailtje naar veronique@bil.be
of bel ons op 0474 53 64 78

Waarom improvisatietheater voor teambuilding?

Improvisatietheater is niet alleen leuk en vermakelijk, maar het biedt ook talloze voordelen voor teambuilding binnen uw bedrijf. Door middel van interactieve oefeningen en spelvormen stimuleren wij uw team om:

 • Samenwerking te versterken: Onze improvisatie-oefeningen bevorderen teamwork en laten uw medewerkers effectiever samenwerken, waarbij ze leren om naar elkaar te luisteren, ideeën te accepteren en op elkaar te bouwen.
 • Communicatieve vaardigheden te ontwikkelen: Improvisatietheater dwingt deelnemers om effectief te communiceren, zowel verbaal als non-verbaal. Dit helpt bij het verbeteren van de communicatie binnen uw team en het creëren van een open en positieve werkomgeving.
 • Creativiteit te vergroten: Onze improvisatieoefeningen stimuleren het out-of-the-box denken en moedigen uw medewerkers aan om creatieve oplossingen te bedenken voor uitdagende situaties. Dit bevordert innovatie en stimuleert een cultuur van continue verbetering.
 • Vertrouwen op te bouwen: Door samen uitdagende improvisatiespellen aan te gaan, ontwikkelen uw medewerkers onderling vertrouwen en versterken ze de banden binnen het team. Dit vertrouwen zal ook doorwerken in de dagelijkse werkzaamheden en projecten.

Ons aanbod voor teambuilding met improvisatietheater

Bij de Belgische Improvisatie Liga bieden we diverse teambuildingprogramma’s die speciaal zijn ontworpen om de behoeften en doelstellingen van uw bedrijf te ondersteunen. Onze ervaren improvisatiecoaches zorgen voor een interactieve en energieke ervaring waarbij plezier en leren hand in hand gaan.

Introductieworkshop improvisatietheater: Deze workshop is ideaal voor teams die kennis willen maken met improvisatietheater en de voordelen ervan voor teambuilding. Tijdens deze sessie verkennen we de basisprincipes van improvisatie en passen we ze toe op teamwork en communicatie.

Improvisatiebootcamp voor teams: Onze bootcamp is een intensieve ervaring waarbij uw team zich onderdompelt in de wereld van improvisatietheater. Door middel van uitdagende oefeningen en groepsopdrachten wordt de teamdynamiek versterkt en ontwikkelen uw medewerkers belangrijke vaardigheden zoals flexibiliteit, creativiteit en vertrouwen.

Maatwerkprogramma’s: We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft als het gaat om teambuilding. Daarom bieden we maatwerkprogramma’s aan die specifiek worden afgestemd op uw organisatie. We kunnen de duur, inhoud en focus aanpassen om ervoor te zorgen dat de teambuildingervaring perfect aansluit bij uw doelen.

Waarom kiezen voor de Belgische Improvisatie Liga?

Als gerenommeerde improvisatie-experts hebben we jarenlange ervaring in het leveren van hoogwaardige teambuildingervaringen voor bedrijven in België. Door te kiezen voor de Belgische Improvisatie Liga profiteert u van:

 • Professionele improvisatiecoaches met uitgebreide ervaring in zowel improvisatietheater als teambuilding.
 • Interactieve en boeiende sessies die zijn ontworpen om de betrokkenheid en het enthousiasme van uw team te vergroten.
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen om te voldoen aan uw specifieke behoeften en doelen.
 • Positieve feedback van eerdere klanten die onze teambuildingprogramma’s als waardevol en impactvol hebben ervaren.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Klaar om uw team naar een hoger niveau te tillen met onze unieke combinatie van improvisatietheater en teambuilding? Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze programma’s en hoe we kunnen samenwerken om uw teambuildingdoelen te realiseren.

Duik verder in ons
Aanbod voor bedrijven

Acts en Presentaties

 • Professioneel acteerwerk en sprekers
 • Een ruime poule aan acteurs voor elk soort opdracht
 • Casting, formule en prijsvoorstel op maat van jouw event

Voorstellingen

 • Bedrijfstheater met de puntjes op de i(mpro)
 • Van ‘puur voor de fun’ tot educatief en inspirerend
 • Teams van 3 tot 6 spelers, speelduur van 30 minuten tot avondvullend

Workshops en Opleidingen

 • Bedrijfsgerichte opleidingen en leertrajecten
 • Professioneel docententeam met diverse expertise
 • Van korte workshops tot dagopleidingen of meerdaagse cursussen

Meer dan 200 klanten vertrouwen ons voor onze creativiteit!

Offerte of meer informatie aanvragen

Wil je de Belgische Improvisatie Liga graag contacteren voor een animatie, optreden of workshop? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even op!

Heb je een vraag over ons aanbod?
Neem contact op met Véronique!

veronique@bil.be

of

0474 53 64 78