Bedrijven

U heeft een boodschap en die moet bij uw doelpubliek geraken. Meestal gaat het dan over (potentiële) klanten of personeelsleden.

Hoe doe je dat op een manier die ervoor zorgt dat je doelpubliek de boodschap onthoudt?

Via een act of animatie. Zo wordt de BIL jaarlijks ingeschakeld door meerdere bedrijven zoals Wienerberger om hun product te promoten op Batibouw. Of door gemeentes om hun winkels te promoten, zoals Gemeente Brasschaat. Of door bedrijven die een act zoeken voor het personeelsfeest, zoals Groep Arthur. Of door consumerbedrijven die op een festival hun product willen promoten, zoals Coca Cola op Rampage.

Via een op maat gemaakt bedrijfstheater. Onderzoek heeft bewezen dat de herkenbaarheid van bedrijfstheater ervoor zorgt dat de boodschap beter wordt onthouden. Schakel de BIL in om een heel persoonlijk theater te ontwikkelen op maat van je publiek, zoals de Stad Antwerpen die een bedrijfstheater over diversiteit toont aan al haar nieuwe medewerkers.

Via workshops. De BIL werkt op drie niveaus: kijken, praten en doen. Improvisatietechnieken zoals luisteren en accepteren komen hier heel erg van pas. Dit kan gaan van teambuilding tot zeer gerichte trainingen. Denk aan; interviewtechnieken voor presentatoren (VRT), omgaan met verbaal agressieve klanten (C&A), non-verbale communicatie voor receptionisten en presentatietechnieken (VUB, UA & RUG).

De Belgische Improvisatie Liga (BIL) heeft meer dan 30 jaar ervaring in maatwerk voor bedrijven. We spelen voorstellingen op uw personeelsfeest of korte sketches tijdens een congres, animeren uw klantenevent of beursstand, of creëren een actie op maat voor de lancering van uw nieuwe product.

We zorgen telkens voor een unieke en originele aanpak op basis van uw briefing. Ontdek hieronder de mogelijkheden!

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x