fbpx

Animaties en Acts

Een BIL-animatie voor jouw event is elke keer weer uniek. Samen bekijken we welke act jouw evenement of beurs nodig heeft. Op basis daarvan creëren we personages die op een positieve manier de aandacht van je gasten trekken, voor verwondering en humor zorgen en jouw boodschap of doelen beter doen overkomen.

De personages die onze acteurs neerzetten, worden tot in de puntjes uitgewerkt. We zorgen voor gepaste kostumering en attributen, en dus een onvergetelijke visuele indruk. Zo maken we het verschil voor jouw gasten of klanten. Al onze spelers zijn ervaren improvisatoren. Ze verzorgen hun act in het Nederlands, Frans of Engels.

Elke animatie wordt op maat uitgedacht. Alle ideeën zijn bespreekbaar. Een populaire greep uit ons portfolio:

De Coach – Uw Sleutel tot Olympisch Succes op de Werkvloer!

Bent u klaar om de Olympische geest naar uw bedrijf te brengen? De Belgische Improvisatie Liga presenteert met trots “De Coach” – een unieke, energieke en inspirerende act die speciaal ontworpen is om de teamgeest, sportiviteit en motivatie binnen uw organisatie naar een gouden niveau te tillen!

Bewegingsgoeroe

“Ja, dat ziet er goed uit! Die knieën optillen en die armen bewegen! Voel de energie door je lichaam stromen!” Energiek, charismatisch en enthousiast: dat is onze sport- annex lifecoach ten voeten uit. Geen mens die stokstijf blijft staan onder zijn aanmoedigingen. Dé ideale work-out voor uw feest of event. De verstuikte lachspieren daargelaten.

Crazy professor

Jouw event kan wel een extra dosis deskundigheid of educatieve sérieux gebruiken? Onze professoren tillen je teamdag, beurs of opendeur naar een vernuftig niveau. U staat versteld van hun krankzinnige vondsten, krasse voorspellingen en verrassend heldere observaties. De wereld en uw bedrijf zijn tenslotte één bruisend laboratorium.

Ceremoniemeester(es)

Onberispelijk in het pak of elegant in little black dress. Wij ontvangen uw gasten in de stijl van uw evenement. Met de nodige égards begeleiden wij ze naar hun plek. Of we maken ze wegwijs door het programma en lichten de geldende codes toe. Terloops vegen we een stofje van uw kraag. Of we complimenteren het kapsel van uw chihuahua. Altijd professioneel en galant. Dat is wie we zijn.

Binnenwipper

Buitenwippers zijn zooo 1990. Wij verkiezen de positieve manier om naar de dingen te kijken. Natúúrlijk bent u welkom op deze feestelijke gelegenheid. U had al binnen moeten zijn! Al zijn er uiteraard ook zaken die niet door de beugel kunnen. Voor een driekwartsbroek met Birkenstocks gaat onze deur niet open. NIET.

Omroeper

Veel commentaar geven is een karaktereigenschap. Deskundig commentaar geven is een vak. Van een kampioenschap zaklopen tot een openluchtwedstrijd differentiële meetkunde: wij voorzien uw spektakel van tekst en uitleg. Altijd met een grondige expertise en hoogst relevant advies. Of iets daaromtrent.

Complimentenmakers

Een glimlach, een lied, meer kost een compliment niet! Wij doen het in jamben, onomatopeeën of rijm. Maar ook zonder dat soort franjes valt u vlotjes in zwijm. Uw medewerkers bedanken? Uw klanten in de bloemetjes zetten? Wij doen het in uw naam, oprecht en beleefd. Wist u trouwens al dat u mooie ogen heeft?

Sinterklaas

Of het nu bij u aan huis is, op kantoor, of een externe locatie, wij bieden een Sinterklaas-beleving als geen ander. Onze professionele improvisatieacteurs brengen de vreugde en opwinding van het sinterklaasfeest, aangepast aan zowel kinderen als volwassenen.

De Kerstman

Deze kerstperiode brengt de Belgische Improvisatie Liga vreugde en plezier naar uw bedrijfsfeest, teambuilding, of elk ander evenement! Met onze jarenlange ervaring in improvisatie en entertainment, is het onze missie om een onvergetelijke, op maat gemaakte Kerstman-ervaring te bieden die past bij de unieke geest van uw team en bedrijf.

Duik verder in ons
Aanbod voor bedrijven

Acts en Presentaties

  • Professioneel acteerwerk en sprekers
  • Een ruime poule aan acteurs voor elk soort opdracht
  • Casting, formule en prijsvoorstel op maat van jouw event

Voorstellingen

  • Bedrijfstheater met de puntjes op de i(mpro)
  • Van ‘puur voor de fun’ tot educatief en inspirerend
  • Teams van 3 tot 6 spelers, speelduur van 30 minuten tot avondvullend

Workshops en Opleidingen

  • Bedrijfsgerichte opleidingen en leertrajecten
  • Professioneel docententeam met diverse expertise
  • Van korte workshops tot dagopleidingen of meerdaagse cursussen

Meer dan 200 klanten vertrouwen ons voor onze creativiteit!

Offerte of meer informatie aanvragen

Wil je de Belgische Improvisatie Liga graag contacteren voor een animatie, optreden of workshop? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even op!

Heb je een vraag over ons aanbod?
Neem contact op met Véronique!

veronique@bil.be

of

0474 53 64 78