BIL SHOW: Match d'impro met onze belofteploeg

Tickets vanaf €7,5Meer informatie

Match d’impro is een uniek concept dat de kunst van improvisatietheater naar een hoger niveau tilt. Het is een spannende en interactieve vorm van theater waarbij twee teams van getalenteerde improvisatie-artiesten het tegen elkaar opnemen in een competitieve setting.

Tijdens een match d’impro worden er verschillende korte scènes gespeeld, waarbij het publiek suggesties geeft voor de onderwerpen en locaties. De teams moeten vervolgens ter plekke improviseren en de meest creatieve en hilarische scènes bedenken.

Deze dynamische en energieke voorstellingen zijn perfect voor een avondje uit met vrienden of familie. Het publiek wordt actief betrokken bij de show en kan zelfs punten geven aan de teams op basis van de kwaliteit van hun improvisaties. Dit zorgt voor een interactieve en spannende ervaring die je niet snel zult vergeten.

Of je nu een liefhebber bent van theater, comedy of gewoon op zoek bent naar een avond vol plezier en lachen, een match d’impro is de perfecte keuze. Dus waar wacht je nog op? Kom naar een match d’impro en laat je verrassen door de creativiteit en humor van deze getalenteerde improvisatie-artiesten!

Vandaag doen we dat in het klein en in het gezellig. Onze belofteploeg is ondertussen ontzettend degelijk klaargestoomd voor het grote werk en is opgedeeld in twee ploegen: blauw en groen. Zij nemen het tegen elkaar op in Theater ’t Klokhuis. Moge de beste improploeg winnen!

Praktische gegevens

20u

Vanaf €7,5

Theater het Klokhuis

Parochiaanstraat 4
2000 Antwerpen