fbpx

IMPROACADEMY

Leer zelf improviseren

De BIL geeft iedereen de kans om de kunst van het improviseren onder de knie te krijgen. Tijdens een driejarige opleiding leer je de basis van improviseren: kijken, luisteren, accepteren, personages, decor, vertrouwen… Deze technieken worden over de jaren verder uitgediept, met als finale doel een toonmoment voor publiek en een attest dat je de Academy met succes hebt beëindigd.


Wil je liever eerst een korte initiatie in het improviseren, of je skills even bijschaven? Neem dan zeker een kijkje bij de korte workshops die we organiseren, voor beginners en gevorderden. 
 

Eerste Jaar

De BIL geeft iedereen de kans om kennis te maken met improvisatietechnieken. De inschrijving voor ons Eerste jaar van de ImproAcademy is dan ook vrij voor iedereen. Voorkennis is niet vereist. In 10 lessen krijg je de basis aangeleerd: kijken, luisteren, accepteren, personages, decor, vertrouwen… Aan het einde van dit jaar vol uitdagingen en nieuwe technieken kan je je inschrijven voor het Tweede jaar. 

Jaarlijks start de BIL een eerste jaar ImproAcademy op in Antwerpen in januari en in september. Als er voldoende vraag is, ook in andere steden. Wil je op de hoogte gehouden worden van waar er een Academy opstart, stuur dan een mailtje naar info@bil.be!

ANTWERPEN 

Najaar 2020

Data

Deze lessenreeks is net gestart.

Locatie

De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16-18, Berchem

Uur

20u-22u30

Prijs

 

Voorjaar 2021

Data

Tien maandagavonden: vanaf januari 2021. Deze zijn nog niet exact gepland. Interesse? Mail naar info@bil.be en dan brengen we je als eerste op de hoogte wanneer de inschrijvingen starten!

Locatie

De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16-18, Berchem

Uur

20u-22u30

Prijs

 
Standaard 165 euro
Leraar 145 euro
Student 145 euro

 

 

TWEEDE JAAR

In het Tweede jaar worden de technieken die in het Eerste Jaar werden aangeleerd verder uitgediept, in 15 lessen tijd. Deelnemen aan het Tweede jaar kan dus enkel na deelname aan het Eerste jaar, of wanneer je elders voldoende ervaring hebt opgedaan. Mail naar info@bil.be voor meer informatie.

Derde Jaar

Ook in het Derde jaar word je steeds meer bedreven in improvisatie. Doorheen 14 lessen ga je alle technieken helemaal uitpluizen. Met als finale doel een toonmoment voor publiek en een attest dat je de Academy met succes hebt beëindigd.

Liever een korte opleiding?

De BIL geeft iedereen de kans om zelf kennis te maken met improvisatietechnieken.

Bekijk hier onze workshops.

Workshops