4SessieWorkshop Impro voor Beginners – Antwerpen – Zomervakantie

Meer dan 500 deelnemers gingen je al voor!

Stap in de wondere wereld van improvisatietheater met onze workshop “4SessieWorkshop Impro voor Beginners – Antwerpen – Zomervakantie” in het bruisende Antwerpen!

Data:

  • do 08 augustus 2024 – 19:30 tot 22:00
  • do 15 augustus 2024 – 19:30 tot 22:00
  • di 20 augustus 2024 – 19:30 tot 22:00
  • do 22 augustus 2024 – 19:30 tot 22:00 

Locatie:

’t Werkhuys, Zegelstraat 13, 2140 Antwerpen

Tarief:

Standaardtarief: €120 / Studententarief: €100

Wat je leert!

N

Basisprincipes van improvisatie

Leer de fundamenten van improvisatietheater, inclusief acceptatie, samenwerking, en het bouwen op ideeën van anderen. Ontdek hoe je spontaan en zonder script kunt reageren op verschillende situaties.

N

Vertrouwen op je intuïtie

Ontwikkel het vertrouwen in je eigen ideeën en instincten. Leer hoe je op je intuïtie kunt vertrouwen om snel en creatief te reageren op onverwachte scenario’s.

N

Karakterontwikkeling

Verken verschillende technieken om snel en overtuigend personages te creëren. Leer hoe je karaktereigenschappen, stem, houding en gebaren kunt gebruiken om geloofwaardige personages neer te zetten.

N

Scène-improvisatie

Oefen het opzetten en spelen van improvisatiescènes. Leer hoe je met weinig of geen voorbereiding een boeiende en grappige scène kunt opbouwen en ontwikkelen.

N

Groepsdynamiek

Begrijp het belang van samenwerking en luisteren naar je medespelers. Leer hoe je als groep kunt functioneren en hoe je elkaars ideeën kunt ondersteunen om samen geweldige improvisaties te creëren.

N

Creativiteit en spontaniteit

Stimuleer je creatieve denkvermogen en ontdek hoe je spontaniteit kunt omarmen. Leer los te komen van beperkingen en angsten om vrijer en met meer plezier te improviseren.

Beschrijving

Ben je op zoek naar een unieke ervaring vol plezier en avontuur? Wil je jezelf uitdagen en je verbeelding laten werken? Dan is dit dé workshop voor jou! Georganiseerd door dé Belgische Improvisatie Liga. We bieden we een dynamische en interactieve kennismaking met de kunst van improvisatie.

Of je nu een ervaren acteur bent of nog nooit op het podium hebt gestaan, deze workshop is speciaal ontworpen voor beginners. Een professionele en getalenteerde coach zal je begeleiden door een reeks boeiende en speelse oefeningen, waarbij je jezelf zult verbazen over je eigen creatieve skills. Ontwikkel je improvisatievaardigheden, leer samenwerken met anderen en ontdek hoe je op het te tofste scenes kunt uitvinden.

Deze unieke workshop gaat door op 4 avonden in de Zomervakantie, zodat je voldoende tijd hebt om de basisprincipes van improvisatietheater te leren en je vaardigheden te verfijnen. 

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om uit je comfortzone te stappen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en een onvergetelijke ervaring te beleven! Schrijf je vandaag nog in voor “4SessieWorkshop Impro voor Beginners – Antwerpen – Zomervakantie” en ontdek de magie van improvisatie.

Praktisch

  • do 08 augustus 2024 – 19:30 tot 22:00
  • do 15 augustus 2024 – 19:30 tot 22:00
  • di 20 augustus 2024 – 19:30 tot 22:00
  • do 22 augustus 2024 – 19:30 tot 22:00 

’t Werkhuys in Antwerpen.

Prijs: Standaardtarief: €120 / Studententarief: € 100

Vereisten

Dit is een beginnerscursus, je hebt geen enkele ervaring nodig om deel te kunnen nemen!

Ervaringen

Geweldige beginners improvisatietheater workshop! De basisprincipes van improvisatie en de ondersteunende sfeer hebben mijn zelfvertrouwen echt vergroot.

Sophie

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastische ervaring! De docent was geduldig en de groepsdynamiek was geweldig; ik ben echt aangemoedigd om mijn creatieve geest te verkennen

Jasper

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ongelooflijk leuke workshop! Het spelen van scènes zonder voorbereiding voelde magisch; dit heeft mijn zelfvertrouwen vergroot en me aangemoedigd om door te gaan met improvisatietheater.

Lore

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sfeerbeelden