KUMUL TOTAL - vr. 13 oktober 2023 - Mechelen

Tickets vanaf €12Meer informatie

Kumul Total brengt elke voorstelling een première van een uniek verhaal over een stad en enkele van zijn inwoners. Suggesties uit het publiek vormen inspiratie voor de interne monoloog en hersenspinsels van de acteurs waardoor iedereen getuige is van het ontstaan van de meest uiteenlopende en originele personages. Het publiek wordt even meegenomen op hun levensweg, al hun beproevingen en uitdagingen.

Genre: improvisatietheater
Spel: Filip Witters, Jeron Dewulf, Rishi Panchasara, Marcelo Moncada, Laetitia Vandueren, Sophie Van den Eynden

Praktische gegevens

20u15

Vanaf €12

theater arsenaal

Ingang langs de brug aan het Dijlepad aan de Kruidtuin

Jeron Dewulf

Filip Witters

Rishi Panchasara

Marcelo Moncada

Laetitia Vandueren

Sophie Van den Eynden

Speelkalender 2023-2024

Improweekend in Mechelen: 13 & 14 okt. 2023

Op vrijdag 13 oktober en zaterdag 14 oktober speelt de Belgische Improvisatie Liga 2 voorstellingen in theater arsenaal in Mechelen! Koop een ticket voor elke voorstelling apart OF koop een combiticket voor beide voorstellingen!

KUMUL TOTAL - vr. 13 oktober 2023 om 20u15

Kumul Total brengt elke voorstelling een première van een uniek verhaal over een stad en enkele van zijn inwoners. Suggesties uit het publiek vormen inspiratie voor de interne monoloog en hersenspinsels van de acteurs waardoor iedereen getuige is van het ontstaan van de meest uiteenlopende personages.

BILLIE - zat. 14 oktober 2023 om 20u15

In deze geïmproviseerde theatershow is de naam van het hoofdpersonage steeds BILLIE (m/v/x). Verder is er aan het begin van de show niets gekend over Billie, behalve dat die zal vertolkt worden door één van onze acht acteurs. Door wie dan? Dat beslis jij!

DATUM

UUR

LOCATIE

VOORSTELLING

Maandag
18 december 2023

19u30

Theatergarage
Antwerpen

TOONMOMENT - BIL ACADEMY Antwerpen - 3e jaar

Donderdag
21 december 2023

19u30

Theatergarage
Antwerpen

TOONMOMENT - BIL ACADEMY Antwerpen - 4e jaar

Het programma voor 2023-2024 is nog in opmaak. Laat je gegevens achter en we brengen je als eerste op de hoogte van nieuwe voorstellingen!