Verse Onzinsels

Schoolvoorstelling voor basis en secundair onderwijs.

Een interactieve theatervoorstelling van ‘Babbelaar’ Dempsey Hendrickx en ‘Krabbelaar’ Bruno Claeys. Samen brengen ze het meest fantasierijke verhaal tot leven. Waarover dat verhaal precies gaat, dat bepaal je zélf!

Vragen?
Stuur een mailtje naar veronique@bil.be
of bel ons op 0474 53 64 78

Duik in een wereld waar álles mogelijk is met ‘Verse Onzinsels’! Laat je meeslepen door het interactieve en geïmproviseerde verhaal van ‘Babbelaar’ Dempsey Hendrickx en ‘Krabbelaar’ Bruno Claeys. Van skatende krokodillen tot worstelende prinsessen, jij en de kinderen bepalen de plot! Geschikt voor kinderen vanaf de tweede graad lager onderwijs. Boek, luister en doe mee aan dit unieke avontuur waar verbeelding de enige limiet is!”

Praktisch
Als leerkracht of onderwijscoördinator kan je deze voorstelling het hele jaar door boeken. Onze acteurs spelen op locatie in jouw school. Duur van de opvoering: +- 1 uur. Minimale technische vereisten. Idealiter voorzien jullie zelf een beamer en projectiescherm.

Dempsey Hendrickx

Dempsey Hendrickx is een gerenommeerde Belgische mediafiguur en acteur, geboren op 22 juli 1987 in Ekeren, België. Hij volgde zijn opleiding aan de Artesis Hogeschool Antwerpen. Vanaf een zeer jonge leeftijd had Hendrickx een passie voor het theater en nam hij deel aan verschillende amateur-toneelstukken. Zijn liefde voor humor en improvisatietheater kwam vroeg naar voren, wat hem ertoe bracht deel uit te maken van het de Belgische Improvisatie Liga.

Bij het grote publiek verwierf Hendrickx bekendheid als een van de hoofdrolspelers in het kinderprogramma “Helden”, waarin hij ook verscheen in verschillende gerelateerde films. In 2019 presenteerde hij de rubriek “Pagina niet gevonden” in het Vlaamse televisieprogramma “Iedereen beroemd” en vertolkte hij de rol van Vince Willems in de VTM-reeks “Echte Verhalen: De Buurtpolitie”. In 2020 maakte hij zijn comeback in “Helden” en verscheen hij als Roel in de VTM GO-serie “Instafamous”.

Hendrickx heeft ook diverse onderscheidingen op zijn naam staan, waaronder de Gouden K voor Ketnet-programma van het jaar 2014 voor “Helden” en de Ensor Beste Jeugdfilm voor “Helden van de Zee” tijdens de Ensors 2016.

Bruno Claeys

Bruno Claeys is een veelzijdig talent met vaardigheden die zich uitstrekken van improvisatietheater tot illustratie en cartooning. Als improvisatieacteur en -speler staat Bruno bekend om zijn vermogen om spontaan en zonder script te schitteren, waarbij hij snel reageert op de nuances van zijn medespelers en het publiek. Buiten het theater heeft Bruno zijn creatieve expressie verder uitgebreid als illustrator en cartoonist. Zijn tekeningen en cartoons weerspiegelen vaak een scherpzinnig gevoel voor humor en een uniek perspectief op de wereld om hem heen. Bruno Claeys’ veelzijdigheid en toewijding aan zowel de podiumkunsten als de beeldende kunst maken hem tot een opmerkelijke figuur in de wereld van creatieve expressie.

Offerte of meer informatie aanvragen

Wil je de Belgische Improvisatie Liga graag contacteren voor een animatie, optreden of workshop? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even op!

Heb je een vraag over ons aanbod?
Neem contact op met Véronique!

veronique@bil.be

of

0474 53 64 78