Kids en Tieners


Aanbod voor kinderen en tieners

Op zondag 12 maart organiseert de BIL een BIL FOR KIDS match voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Hier is ook een workshop improvisatie aan gekoppeld voor dezelfde leeftijdsgroep. De workshop gaat door om 11u en de match om 15u.

De match wordt gespeeld door onze eigenste BIL acteurs, die voor 1 of 2 scènes de kinderen van de workshop in de patinoire zullen roepen om mee te spelen. Verder verloopt de match zoals een gewone BIL match, met een grotere focus op bijvoorbeeld sprookjes. En zoals bij elke match mag je sloeffen tegen het hoofd van de scheidsrechter gooien als je het niet eens bent met hun beslissing .

Op de match zijn alle leeftijdsgroepen welkom. De inhoud is wel toegespitst op kinderen tussen 8 en 14 jaar. Kom je met jongere of oudere kinderen, dan kan het zijn dat zij er iets minder aan hebben. De workshop is echt wel bedoeld voor kinderen tussen 8 en 14 jaar. Schrijf je kinderen dus alleen in als ze deze leeftijd hebben!

Hieronder vind je de ticketprijzen.

Praktische Informatie: 

Timing: Workshop 11u - 13u / Match 15u - 17u

Locatie: Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Pas op, er zijn werken gaan de aan de Waalse Kaai. Check zeker de website van het Zuiderpershuis wat betreft de bereikbaarheid want de situatie verandert daar regelmatig.

Er is die avond om 20u ook een gewone BIL Match gepland! De blauwe ploeg neemt het dan op tegen de groene ploeg in het Zuiderpershuis. Hier vind je tickets en info. 

Ander aanbod voor kinderen en tieners

We zijn aan het bekijken of we workshops of kampen voor kinderen kunnen aanbieden. De BIL heeft ook een schoolvoorstelling ontwikkeld voor de tweede graad. Hier vind je meer info.

Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van onze initiatieven voor kinderen en tieners? Stuur dan een mailtje naar marie@bil.be!

Ticketprijzen BIL FOR KIDS

Kind 8-14 jaar

Standaard Tarief:

Ticket Match €9

Ticket Workshop €15

Match + Workshop €18

Reductietarief:

Ticket Match €4

Ticket Workshop €4

Match + Workshop €8

Kind <8 jaar

Kinderen jonger dan 8 jaar zijn welkom, maar wees je ervan bewust dat de match niet op hen is afgestemd. Is je kindje heel jong en kan je het op schoot houden? Dan mag het gratis binnen.

Standaard Tarief Ticket Match: €9

Reductietarief Ticket Match: €4


Tiener of begeleider >14 jaar

Is je kind ouder dan 14 jaar of kom je mee als mama, papa of begeleider? Koop dan dit ticket! Kies je tarief: standaard tarief of reductietarief

Standaard Tarief Ticket Match: €11

Reductietarief Ticket Match: €4


Kids en Tieners
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x