Opleidingen

De BIL geeft iedereen de kans om zelf kennis te maken met improvisatietechnieken. Leer de basis in onze korte workshops van vier avonden, of schrijf je in voor onze langlopende ImproAcademy.

Impro Academy - Alle niveaus

Leer zelf improviseren tijdens onze workshop improvisatie De BIL geeft iedereen de kans om de kunst van het improviseren onder de knie te krijgen. Tijdens een driejarige opleiding leer je de basis van improviseren: kijken, luisteren, accepteren, personages, decor, vertrouwen… Deze technieken worden over de jaren verder uitgediept, met als finale doel een toonmoment voor publiek en een attest dat je de Academy met succes hebt beëindigd.

Beginners

BIL biedt verschillende opleidingen aan voor Beginners, zowel online als offline. Wil je eens proeven van improvisatietheater? Volg dan een 4SessieWorkshop. Dit zijn vier sessies verdeeld over vier avonden of vier weekenden. Zin in een langere opleiding? Check dan zeker onze driejarige opleiding Impro Academy. Je begint in Jaar 1 zonder enige ervaring, en eindigt je derde jaar met een professioneel toonmoment.

Voor bedrijven

Ook voor bedrijven kan leren improviseren een grote meerwaarde hebben. De basistechnieken van improvisatie zijn technieken die we ook in een professionele omgeving goed kunnen gebruiken: kijken, luisteren, accepteren, samenwerken, vertrouwen.

4SessieWorkshops

BIL biedt verschillende opleidingen aan voor Beginners. Wil je eens proeven van improvisatietheater? Volg dan een 4SessieWorkshop. Dit zijn vier sessies verdeeld over vier avonden of vier weekenden. Zin in een langere opleiding? Check dan zeker onze modulaire opleiding Impro Academy. Je begint in Module 1 zonder enige ervaring, en eindigt je derde module met een professioneel toonmoment.

Gevorderden

Heb je al minstens twee à drie jaar ervaring met improvisatietheater? Dan is deze 4SessieWorkshop voor gevorderden iets voor jou! In 4 avonden focus je op in het moment blijven, personages, non-verbaal spel en verhaal.

Opleidingen
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x