IMPROACADEMY


Eerste Jaar

De BIL geeft iedereen de kans om kennis te maken met improvisatietechnieken. De inschrijving voor ons Eerste jaar van de ImproAcademy is dan ook vrij voor iedereen. Voorkennis is niet vereist. In 10 lessen krijg je de basis aangeleerd: kijken, luisteren, accepteren, personages, decor, vertrouwen… Aan het einde van dit jaar vol uitdagingen en nieuwe technieken kan je je inschrijven voor het Tweede jaar. 

Jaarlijks start de BIL een eerste jaar ImproAcademy op in Antwerpen in januari en in september. Als er voldoende vraag is, ook in andere steden. Wil je op de hoogte gehouden worden van waar er een Academy opstart, stuur dan een mailtje naar info@bil.be!

ANTWERPEN 

Najaar 2021

Onze Impro Academy voor beginners start op op maandag 20 september. Hij is helaas volzet. Wil je graag in de toekomst onze Impro Academy volgen? Stuur dan een mailtje naar Marie via het onderstaande formulier, zij laat je weten wanneer de inschrijvingen starten voor de volgende Academy in voorjaar 2022!

Voorjaar 2021

Data

Tien maandagavonden: vanaf januari 2021. Deze zijn nog niet exact gepland. Interesse? Mail naar marie@bil.be en dan brengen we je als eerste op de hoogte wanneer de inschrijvingen starten!

Locatie

De Nieuwe Vrede, Vredestraat 16-18, Berchem

Uur

20u-22u30

Prijs 

Standaard165 euro
Leraar145 euro
Student145 euro

 

Tweede jaar


In het Tweede jaar worden de technieken die in het Eerste Jaar werden aangeleerd verder uitgediept, in 15 lessen tijd. Deelnemen aan het Tweede jaar kan dus enkel na deelname aan het Eerste jaar, of wanneer je elders voldoende ervaring hebt opgedaan. Mail naar info@bil.be voor meer informatie.Derde jaar

Ook in het Derde jaar word je steeds meer bedreven in improvisatie. Doorheen 14 lessen ga je alle technieken helemaal uitpluizen. Met als finale doel een toonmoment voor publiek en een attest dat je de Academy met succes hebt beëindigd.

  • {{ message }}
  • {{ bookable_message }}
  • {{ event_message }}
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x