Shows van onze belofteploeg

Elk jaar scant de BIL met een kritisch oog de impromarkt, en plukken we er de grootste talenten uit via onze audities. Talent of niet, spelen in een BIL match vereist een aantal speciale skills die de meeste spelers nog moeten aangeleerd krijgen. Daarom belanden deze ruwe diamanten meestal eerst in onze belofteploeg. Daar trainen ze nog 1 of meerdere seizoenen onder de deskundige leiding van onze coaches. En kunnen ze ook geselecteerd worden om in een BIL match een speler te vervangen indien nodig. 

Wanneer ze er klaar voor zijn, worden deze talenten opgesteld in een ploeg: rood, blauw, geel of groen. En dan is het gaaaaaaan!

Om hen voor te bereiden op de patinoire (de nagebouwde ijsbaan waar we onze matchen in spelen), speelt de belofteploeg ook een aantal shows. Deze gaan door in een aantal leuke locaties in het Antwerpse: theater Het Klokhuis, De Theatergarage en theatercafé De Nieuwe Vrede

Een ticket voor een show van de belofteploeg kost €7.5. Ben je student? Geef dan bij de checkout de code KORTING in en betaal slechts €4! 

 Corona Safe Pass en mondmasker zijn momenteel verplicht.

Het leuke aan deze shows is dat onze beloftes helemaal los kunnen gaan in verschillende theaterformats, in de gezelligste zaaltjes van Antwerpen. Deze shows staan er momenteel gepland:

Data van de shows van de belofteploeg:

  • 27/01: Impro Games @ Het Klokhuis - 20u 
  • 24/02: Hotel Blankenberge (longform) @ Het Klokhuis - 20u
  • 31/03: Geannuleerd wegens corona
  • 21/04: Impro Musical @ De Theatergarage - 19u30 (opgelet, is vroeger dan anders!)
  • 16/06: Het gepatenteerde BIL Match-format @ De Theatergarage - 19u30 (opgelet, is vroeger dan anders!)
Shows van onze belofteploeg
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x