BILLIE 

Wie is BILLIE?

In deze geïmproviseerde theatershow is de naam van het hoofdpersonage steeds BILLIE (m/v/x). Verder is er aan het begin van de show niets gekend over Billie, behalve dat die zal vertolkt worden door één van onze acteurs. Door wie dan? Dat beslis jij!

Aan de slag met jouw suggesties!

De naam van onze protagonist is bekend, voor de rest is alles nog blanco in deze zinderende improvisatieshow. Onze charmante MC’s verzamelen suggesties uit het publiek: karaktereigenschappen, locaties, beroepen, emoties… Met de meest tot de verbeelding sprekende ideeën gaan de acteurs aan de slag in enkele snelle scènes. De allerleukste scène – hilarisch, ontroerend of hemeltergend – wordt in het tweede deel van de voorstelling uitgewerkt tot een volwaardig longplayverhaal.

Kort en lang

BILLIE is een mix van short form (deel I) en long form (deel II) impro. Twee uitdagende improvisatiebenaderingen waarop onze spelers meer dan één t-shirt hebben natgezweet tijdens de trainingen.

Wie staat er op de scène?

Deze show wordt gespeeld door improvisatieacteurs van de BIL. Twee MC’s verzamelen de suggesties uit het publiek.
BILLIE wordt muzikaal begeleid door een ervaren impropianist.

Offerte of meer informatie aanvragen

Wil je de Belgische Improvisatie Liga graag contacteren voor een animatie, optreden of workshop? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even op!

Heb je een vraag over ons aanbod?
Neem contact op met Véronique!

veronique@bil.be

of

0474 53 64 78