BINGO

Rrrrollen maar

Wees welgekomen! Dus u had wel zin in een avondje ouderwetse BINGO? Uitstekend idee. Maak het u gemakkelijk en blijf tegelijk op het puntje van uw stoel. Ballen in de ton, bingorooster op de schoot, kruisjes zetten en… BINGO!

Impro als vanouds

Een variant op onze improsessie for fun is onze fel gesmaakte BINGO. We verwelkomen de toeschouwers alsof ze op een heuse bingoavond zijn terechtgekomen. Een hilarisch kader voor een prachtige improvoorstelling. Naar goede traditie trekken we nummers en raken de kaartjes langzaam vol. Tussen de trekkingen door spelen de acteurs geïmproviseerde scènes, geïnspireerd door de suggesties uit het publiek. Uiteindelijk is er een winnaar én een geschenk.

Format

Het origineel format van BINGO werd bedacht door bevriende Franstalige improgroep Tadam en veroverde intussen de wereld op festivals in Finland, Barcelona… Exclusief in het Nederlands te boeken bij de BIL. 

Retro of gala

De voorstelling wordt opgevoerd in origineel retroformat, met brillantine en debardeurs, of in glamoureuze gala-uitvoering met live begeleiding van een pianist. Een gegarandeerde voltreffer op feestelijke events, teambuildings en personeelsavonden.

Offerte of meer informatie aanvragen

Wil je de Belgische Improvisatie Liga graag contacteren voor een animatie, optreden of workshop? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even op!

Heb je een vraag over ons aanbod?
Neem contact op met Véronique!

veronique@bil.be

of

0474 53 64 78