Lavage Total

5 woorden in de trommel

Lavage Total is een opwindende improvisatievoorstelling aan de hand van slechts 5 woorden. Wie met deze magische woorden op de proppen komt? U natuurlijk, geacht publiek! Daarmee bepaalt u meteen ook in welke richting het spel evolueert.

Witter dan wit

Van de voorwas tot het zwieren: onze acteurs ondergaan deze totale wasbeurt volstrekt onbedacht en onvoorbereid. De vuile was van het publiek is de inspiratiebron voor een van a tot z geïmproviseerde voorstelling. Enige hulpmiddelen zijn een serie blanco t-shirts, een zwarte viltstift en een stevige waslijn. 

Op de scène

Lavage Total wordt gespeeld door vijf acteurs, gekleed in kleurbestendig zwart/wit, begeleid door heldere wasinstructies en geflankeerd door sorteermanden voor de delicate of kreukgrage was.

Ook voor bedrijven

Met Lavage Total improviseren onze spelers een voorstelling op maat van 30 tot 75 minuten. Het concept werkt als het zuiverste bleekwater op de theaterplanken, maar is ook perfect toepasbaar op de bedrijfsvloer. Vertrekkend vanuit de waarden en kernboodschap van jouw bedrijf wordt elke voorstelling een (herkenbare) belevenis.

Offerte of meer informatie aanvragen

Wil je de Belgische Improvisatie Liga graag contacteren voor een animatie, optreden of workshop? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even op!

Heb je een vraag over ons aanbod?
Neem contact op met Véronique!

veronique@bil.be

of

0474 53 64 78