Klasmanagement

Merkwaardig hoeveel overeenkomsten er zijn tussen het impropodium en een klaslokaal… Net zoals een improvisatievoorstelling staat een lesuur vaak bol van de onverwachte tussenkomsten en onvoorziene omstandigheden. Als leerkracht moet je daar snel op kunnen inspelen, zonder de aandachtsboog te lossen. Een gelukkig toeval: de technieken die een improvisatieacteur gebruikt, zijn perfect inzetbaar om aan positief klasmanagement te doen.

In deze workshop train je onder begeleiding van een doorwinterde improacteur je reactievermogen en flexibiliteit. Je ontwikkelt probleemoplossende vaardigheden en leert hoe je positieve emoties kunt stimuleren. Dit stelt je in staat om conflictsituaties beter aan te pakken en een constructieve klassituatie te creëren.

Praktisch: deze workshop duurt ongeveer 2,5 uur en is bedoeld voor leerkrachten of mentoren van (beginnende) leerkrachten.

Vragen?
Stuur een mailtje naar veronique@bil.be
of bel ons op 0474 53 64 78

Offerte of meer informatie aanvragen

Wil je de Belgische Improvisatie Liga graag contacteren voor een animatie, optreden of workshop? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even op!

Heb je een vraag over ons aanbod?
Neem contact op met Véronique!

veronique@bil.be

of

0474 53 64 78