Teambuilding

Door samen te improviseren leren teamleden om elkaars ideeën te accepteren, te ondersteunen en te versterken. Ze ontwikkelen een gevoel van vertrouwen, wat de samenwerkingsvaardigheden binnen het team verbetert. Elk lid van de groep wordt aangemoedigd om beter te luisteren, empathie te tonen en helder te communiceren. Dit versterkt de communicatie binnen het team en helpt misverstanden te voorkomen.

In deze workshop ‘teambuilding’ geven we oefeningen die gericht zijn op het opbouwen van een sterke onderlinge samenwerking tussen leerkrachten. De leden van het team kweken vertrouwen in hun eigen capaciteiten en in de responsiviteit van hun teamgenoten. Het hogere doel? Een hechter, efficiënter en productiever team. Elk type van persoonlijkheid is overigens welkom en waardevol in deze workshop. We werken zo laagdrempelig mogelijk, binnen een comfortabele omgeving en met respect voor ieders inbreng.

Offerte of meer informatie aanvragen

Wil je de Belgische Improvisatie Liga graag contacteren voor een animatie, optreden of workshop? Of heb je een andere vraag?
Vul dan het onderstaande formulier in of bel ons even op!

Heb je een vraag over ons aanbod?
Neem contact op met Véronique!

veronique@bil.be

of

0474 53 64 78